تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه کنجاله سویا محصول کارخانجات روغن کشی کشور با استفاده از دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) در دو سن در جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۶

برای تعیین قابلیت هضم آسیدهای امینه کنجاله هحای سویا تعداد ۱۰۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ در سن ۲۱ و ۴۲ روزه گی استفاده گردید. ابتدا جوجه ها را به مدت چهار روز به جیره های آزمایشی (حاوی نشان گر اکسیدتیتانیوم) عادت داده شدند. سپس ۶ ساعت گرسنگی اعمال گردید و در ابتدای آزمایش جیره های آزمایشی به مدت چهار روز در اختیار جوجه های گوشتی قرار گرفت، و در پایان دوره آزمایش مجددا ۶ ساعت گرسنگی برای تخلیه کامل دستگاه گوارش جوجه ها داده شد. برای تعیین قابلیت هضم اسیدهای آمینه با استفاده از محتویات ایلئوم در سن ۴۲ روزه گی از هر تکرار دو قطعه جوجه جمعا تعداد ۸ قطعه برای هر تیمار آزمایشی انتخاب شد. نتایج آزمایش نشان داد که فرآوری کنجاله سویا در کارخانجات داخل کشور در قابلیت هضم اسیدهای آمینه در دو سن (۲۱ و ۴۲ روزگی) و با دو روش بیولوژی (فضولات و ایلئوم) موثر است. میانگین قابلیت هضم ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه کنجاله سویا در سن ۲۱ روزگی بیشتر از سن ۴۲ روزگی جوجه های گوشتی می باشد. میانگین قابلیت هضم ظاهری و حقیقی کنجاله های سویا حاصل از کارخانجات روغن کشی با استفاده از روش بیولوژی فضولات ۷۸.۵۷ و ۷۹.۵۷ درصد، و در روش ایلئوم ۷۱.۳۹ و ۷۲.۲۸ درصد است، که قابلیت هضم در روش فضولات حدود ۱۰.۰۸ درصد بیشتر خواهد بود. نتایج آزمایش نشان داد که بیشترین قابلیت هضم در کنجاله سویا برای اسیدهای آمینه سیستئین، اسید اسپارتیک و گلوتامیک و کمترین آن برای اسیدهای آمینه ایزولوسین و والین در روش آزمایش فضولات و ایلئوم در سن ۲۱ و ۴۲ روزگی برای جوجه های گوشتی می باشد.

کلید واژه: اسید آمینه، ایلئوم، کنجاله سویا، فضولات، جوجه های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.