راهکارهای باززنده سازی و ساماندهی پارک های شهری با هدف بهبود کیفیت اکولوژیکی و اجتماعی (مطالعه موردی: پارک شهر واقع در محله سنگلج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 راهکارهای باززنده سازی و ساماندهی پارک های شهری با هدف بهبود کیفیت اکولوژیکی و اجتماعی (مطالعه موردی: پارک شهر واقع در محله سنگلج) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد راهکارهای باززنده سازی و ساماندهی پارک های شهری با هدف بهبود کیفیت اکولوژیکی و اجتماعی (مطالعه موردی: پارک شهر واقع در محله سنگلج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی راهکارهای باززنده سازی و ساماندهی پارک های شهری با هدف بهبود کیفیت اکولوژیکی و اجتماعی (مطالعه موردی: پارک شهر واقع در محله سنگلج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن راهکارهای باززنده سازی و ساماندهی پارک های شهری با هدف بهبود کیفیت اکولوژیکی و اجتماعی (مطالعه موردی: پارک شهر واقع در محله سنگلج) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون منابع طبیعی

تعداد صفحات :۲۱

رشد و توسعه شهر، افزایش انواع آلودگی های زیست محیطی و بصری و کمبود فضاهای باز شهری، لزوم توجه به پارک ها و فضاهای سبز را بیش از گذشته مطرح نموده است. این فضاها با تاثیرگذاری بر کیفیت محیط زیست شهری، و ایجاد فضایی برای افزایش تعاملات اجتماعی، نقش با اهمیتی در توسعه پایدار شهری ایفا می نمایند. نتیجه این اهمیت ما را ملزم به توجه به خصوصیات کیفی و اتخاذ شیوه هایی به منظور طراحی این گونه فضاها می کند. رفع نارسایی های موجود در پارک ها اغلب به عنوان باززنده سازی مطرح می گردد. در این تحقیق، پارک شهر به عنوان اولین پارک عمومی شهر تهران، با مساحت ۲۴۷۴۷۸ مترمربع، به دلیل ارزش های اکولوژیک، اجتماعی، فرهنگی و زیبایی شناسی مورد بررسی قرار گرفته و از روش توصیفی – تحلیلی در دو حوزه جمع آوری و تحلیل اطلاعات استفاده گردیده است. بنابراین شناخت کلیه لایه های فیزیکی، بیولوژیکی، اجتماعی و فرهنگی، ویژگی های عملکردی موجود پارک در شرایط کنونی و تجزیه و تحلیل آن در جدول SWOT، بررسی نارسایی های موجود پارک، شناخت و تحلیل دید و منظر با استفاده از روش تحلیل تصویری، شناخت و تحلیل الگوهای رفتاری بازدید کنندگان با استفاده از پرسشنامه انجام گرفت. خلاصه دستاوردهای تحقیق، تاکید بر اهمیت اکولوژیکی پارک با توجه به ترکیب پوشش گیاهی و آسیب شناسی آن و راهکارهای بهینه سازی وضعیت آنها، تاکید بر پایداری منظر پارک با حضور فعالیت های اجتماعی در جهت تامین نیازهای بازدید کنندگان و تاکید بر توجه به جنبه های زیباشناسانه محیط می باشد.

کلید واژه: پارک های شهری، توسعه پایدار شهری، باززنده سازی، پارک شهر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.