بررسی برخی شرایط اکولوژیکی گونه محلب (Cerasus mahaleb (L.) miller) در جنگلهای استان خوزستان (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان باغملک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی شرایط اکولوژیکی گونه محلب (Cerasus mahaleb (L.) miller) در جنگلهای استان خوزستان (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان باغملک) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی شرایط اکولوژیکی گونه محلب (Cerasus mahaleb (L.) miller) در جنگلهای استان خوزستان (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان باغملک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی شرایط اکولوژیکی گونه محلب (Cerasus mahaleb (L.) miller) در جنگلهای استان خوزستان (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان باغملک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی شرایط اکولوژیکی گونه محلب (Cerasus mahaleb (L.) miller) در جنگلهای استان خوزستان (مطالعه موردی: جنگلهای شهرستان باغملک) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات جنگل و صنوبر ایران

تعداد صفحات :۱۸

این مطالعه به منظور بررسی شرایط اکولوژیکی گونه محلب (Cerasus mahaleb) در جنگلهای شهرستان باغملک در استان خوزستان در دو منطقه تاگک امامزاده عبداله و محبعلی انجام شد. برای این منظور از ۷۲ قطعه نمونه به ابعاد ۵۰×۵۰ متر استفاده شد. با توجه به پراکندگی این گونه، روش خطی برای این مطالعه انتخاب شد. البته برای اینکه بتوانیم شرایط اکولوژیکی آن را مورد بررسی قرار دهیم، ۲۰ خط با فاصله ۱۰۰ متر از یکدیگر از رودخانه و دره به سمت قله کوه پیاده شد و بر روی این خطوط قطعات نمونه ۲۵ آری به روش تصادفی- سیستماتیک با فاصله ۱۵۰ متر پیاده شدند. در داخل هر یک از قطعات نمونه نوع گونه های درختی و علفی، زادآوری گونه های چوبی، برخی عوامل شیمیایی و فیزیکی خاک و عوامل توپوگرافی برداشت شدند. به منظور بررسی روابط بین گونه های درختی و علفی و عوامل خاکی و توپوگرافی از نرم افزارهای PC-Ord (روش سنجش چندبعدی غیرمتریک NMDS) و SPSS استفاده شد. نتایج نشان داد که گونه محلب در ارتفاعات ۱۹۵۰ تا ۲۴۵۰ متر از سطح دریا، دامنه های خشک (اغلب جنوب غربی) و به طور عمده در شیب های ۵۰ تا ۷۰ و ۳۰ تا ۵۰ درصد گسترش دارد. متوسط pH خاک این گونه برابر با ۷.۸۴، متوسط EC خاک برابر با ۱۳.۰۸ دسی زیمنس بر متر و بافت خاک رسی، رس- لومی و شن- رسی- لومی است. زادآوری آن نیز با افزایش ارتفاع از سطح دریا افزایش می یابد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد که گونه محلب بیشترین تشابه اکولوژیکی را با درختان ون (Fraxinus rotundifolia)، بادامک (Amygdalus scoparia)، انجیر کوهی (Ficus carica)، بید (Salix persica Boiss)، تا (Celtis caucasica)، زالزالک (Crataegus aronia)، شن (Lonicera nummularifolia)، کیکم (Acer monspessulanum) و ارس (Juniperus polycarpus) و کمترین تشابه اکولوژیکی را با درختان خشگ (Daphne mucronata)، بلوط ایرانی (Quercus brantii)، بنه (Pistacia mutica) و خنجوک (Pistacia khinjuk) دارد.

کلید واژه: شرایط اکولوژیکی، محلب، سنجش چندبعدی غیرمتریک، شهرستان باغملک، توپوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.