ارزیابی راهبردهای بیابان زدایی با کاربرد مدل تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) و تکنیک اولویت بندی ترجیحی بر اساس تشابه به پاسخ های ایده آل (TOPSIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی راهبردهای بیابان زدایی با کاربرد مدل تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) و تکنیک اولویت بندی ترجیحی بر اساس تشابه به پاسخ های ایده آل (TOPSIS) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی راهبردهای بیابان زدایی با کاربرد مدل تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) و تکنیک اولویت بندی ترجیحی بر اساس تشابه به پاسخ های ایده آل (TOPSIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی راهبردهای بیابان زدایی با کاربرد مدل تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) و تکنیک اولویت بندی ترجیحی بر اساس تشابه به پاسخ های ایده آل (TOPSIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی راهبردهای بیابان زدایی با کاربرد مدل تحلیلی سلسله مراتبی (AHP) و تکنیک اولویت بندی ترجیحی بر اساس تشابه به پاسخ های ایده آل (TOPSIS) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بالا رفتن بازدهی طرح های کنترل، احیاء و بازسازی اراضی تخریب یافته و جلوگیری از اتلاف سرمایه های محدود، همواره در طرح های بیابان زدایی، خلاء روشی که بتواند معیارها و راهکارهای مختلف را در نظر بگیرد و از آن میان بر مبنای ساختاری سیستماتیک و دیدگاه گروهی، راه حل های بهینه را ارایه دهد، مشهود بوده است. همواره مشاهده می شود که راهبردهای ارایه شده بر مبنای نظر کارشناس و به صورت بخشی و غیرسیستماتیک و غیر همه جانبه نگر بوده است. و سابقه ای در به کارگیری مدل های نظام مند، از جمله مدل های تصمیم گیری چند معیاره (MADM) در زمینه بیابان زدایی وجود ندارد. لذا در این پژوهش سعی شد از مدل فرایند تحلیلی سلسله مراتبی(AHP) و مدل سیستماتیک اولویت بندی ترجیحی بر اساس تشابه به پاسخ های ایده آل (TOPSIS)، به طور توامان به منظور ارایه راهکارهای بهینه در بیابان زدایی استفاده شود.در این پژوهش در ابتدا در چارچوب مدل AHP، از روش دلفی (Delphi)، و به طریقه مقایسات زوجی(Pirewise) با استفاده از نرم افزار Expert Choice، نظرات متخصصان نسبت به ارجحیت و اولویت معیارها و راهبردها ارزیابی شد. سپس با تشکیل ماتریس تصمیم گیری و از طریق مدل TOPSIS اولویت نهایی راهبردها به دست آمد. این مدل به منظور ارزیابی کارایی در ارایه راهبردهای بهینه، در منطقه خضرآباد یزد مورد استفاده قرار گرفت. بر مبنای نتایج حاصل شده، راهبردهای جلوگیری از تبدیل و تغییر نامناسب کاربری اراضی با نزدیکی نسبی ۰.۷۶۶، توسعه و احیاء پوشش گیاهی با نزدیکی نسبی ۰.۵۷۶ و تعدیل در برداشت از منابع آب زیرزمینی با نزدیکی نسبی ۰.۴۰۳ از راه حل ایده آل به ترتیب به عنوان مهمترین راهبردهای بیابان زدایی در منطقه تشخیص داده شدند.

کلید واژه: بیابان زدایی، فرایند تحلیلی سلسله مراتبی (AHP)، روش های تصمیم گیری چندمعیاره (MADM)، مدل TOPSIS، مقایسه زوجی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.