مقاله بررسی میزان شیوع جهش JAK2 V617F و ارتباط این جهش با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان شیوع جهش JAK2 V617F و ارتباط این جهش با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع جهش JAK2 V617F و ارتباط این جهش با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع جهش JAK2 V617F و ارتباط این جهش با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع جهش JAK2 V617F و ارتباط این جهش با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن :

مقاله بررسی میزان شیوع جهش JAK2 V617F و ارتباط این جهش با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۶۷ تا ۷۷ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان شیوع جهش JAK2 V617F و ارتباط این جهش با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جهش JAK2
مقاله نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو
مقاله سیستم تکثیر متزلزل جهش ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در سال ۲۰۰۵، چندین گروه شیوع بالایی از جهش V617F (GT) را در ژن تیروزین کیناز JAK2 در نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن(MPNs) شناسایی کردند. در مطالعه حاضر میزان شیوع این جهش و ارتباط آن با یافته های آزمایشگاهی و بالینی در بیماران مبتلا به این نئوپلاسم ها مورد ارزیابی قرار گرفت.
روش ها: جهش JAK2 V617F با روش سیستم تکثیر متزلزل جهش ها (ARMS-PCR) در ۹۲ بیمار با تشخیص جدید یا در حال درمان مبتلا به نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن (MPNs) از طریق نمونه گیری تصادفی ساده مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: جهش در ۶/۸۶ درصد (۳۰/۲۶) بیماران پلی سیتمی ورا، ۶/۴۶ درصد (۱۵/۷) بیماران ترومبوسیتمی اولیه، ۵/۶۱ درصد (۱۳/۸) بیماران میلوفیبروز اولیه و ۱۴ درصد (۳۴/۴) بیماران لوسمی میلوئید مزمن شناسایی شد. بیماران جهش مثبت پلی سیتمی ورا، میزان گلبول های سفید بالاتری داشتند (P=0.03). به علاوه، از ۲۶ بیمار پلی سیتمی ورا JAK2 مثبت، ۱۶ بیمار زن بودند و ۱۷ بیمار اسپلنومگالی داشتند. یک بیمار پلی سیتمی ورا به طور هم زمان دارای جهش JAK2 و ناهنجاری کروموزومی فیلادلفیا بود. در سایر گروه ها تفاوت قابل توجهی یافت نشد. وجود جهش توسط روش Sequencing مورد تایید قرار گرفت.
نتیجه گیری: این یافته ها بیان می کند که تشخیص جهش JAK2 V617F نه تنها دارای اهمیت تشخیصی است بلکه در درمان بیماری های نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مزمن (MPNs) از طریق داروهای مهار کننده مسیر JAK/STAT نقش دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.