مقاله پیش بینی مرگ و میر اطفال در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص PIM2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی مرگ و میر اطفال در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص PIM2 دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی مرگ و میر اطفال در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص PIM2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی مرگ و میر اطفال در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص PIM2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی مرگ و میر اطفال در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص PIM2 :

مقاله پیش بینی مرگ و میر اطفال در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص PIM2 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۸۸ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: پیش بینی مرگ و میر اطفال در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص PIM2
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی عاقبت بیماری
مقاله بخش مراقبت های ویژه
مقاله پیش بینی مرگ
مقاله شدت بیماری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف از این مطالعه، ارزیابی عاقبت بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه اطفال (PICU) یاPediatric Intensive Care Unit بیمارستان کودکان بهرامی با استفاده از شاخص (Pediatric index of mortality-2) PIM-2 بود.
روش ها: این مطالعه به صورت هم گروهی در بخش مراقبت های ویژه اطفال بیمارستان کودکان بهرامی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. تمامی بیماران بستری شده در این بخش از اردیبهشت ماه ۱۳۸۶ لغایت آبان ماه ۱۳۸۷ به طور متوالی در طرح شرکت داده شدند. داده های متغیرهای مورد نظر در موقع ورود بیماران به بخش در پرسش نامه ثبت گردید. با استفاده از آنالیز رگرسیون لجستیک و فرمول محاسبه PIM2 میزان پیش بینی شده احتمال مرگ با وقوع مرگ بیماران مقایسه شد. آنالیز ROC curve انجام و Standardized mortality ratio محاسبه شد. برای بررسی برازندگی مدل PIM2 از آزمون Hosmer and Lemeshow استفاده گردید.
یافته ها: در مجموع ۲۴۰ بیمار با متوسط سنی ۴۲۷/۳۱ و انحراف معیار ۷۹۷۸/۴۲ ماه بررسی شدند. ۱۵۰ بیمار (۵/۶۲ درصد) پسر و ۹۰ بیمار (۳۷۵ درصد) دختر بودند. برازندگی مدل PIM2 مناسب بود (P=0.741) سطح زیر منحنی با فاصله اطمینان ۹۵ درصد برابر با ۷۹۵/۰ (۸۷۵/۰-۷۱۵/۰) بود. Standardized mortality ratio با فاصله اطمینان ۹۵ درصد برابر با ۸/۱ (۴۶۵/۲-۲۸/۱) به دست آمد.
نتیجه گیری: شاخص PIM2 روش به نسبت مناسبی جهت تخمین احتمال مرگ بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه اطفال است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.