مقاله بررسی استرس های شایع دانش آموزان شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استرس های شایع دانش آموزان شهر تهران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استرس های شایع دانش آموزان شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استرس های شایع دانش آموزان شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استرس های شایع دانش آموزان شهر تهران :

مقاله بررسی استرس های شایع دانش آموزان شهر تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۱۲۳ تا ۱۳۴ منتشر شده است.
نام: بررسی استرس های شایع دانش آموزان شهر تهران
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس های دانش آموزان
مقاله استرس تحصیلی
مقاله استرس های ارتباطی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استرس های زندگی، نقش تعیین کننده ای در سلامت روانی و جسمانی دارند و به ویژه با آسیب های روانی و اجتماعی متعددی همراهند. شناسایی استرس های دانش آموزان، مبنای اساسی برای طراحی و تدوین برنامه های مختلف پیش گیرانه می باشد. پژوهش حاضر، با هدف بررسی استرس های دانش آموزان شهر تهران انجام شد.
روش ها: ۷۶۱ دانش آموز دختر (۵۱ درصد) و پسر (۴۹ درصد) از مقاطع راهنمایی (۶۱ درصد) و دبیرستان (۳۹ درصد) از ۵ منطقه آموزشی شهر تهران به طور تصادفی انتخاب شدند و پرسش نامه استرس های دانش آموزان را تکمیل کردند. این پرسش نامه، در دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش تدوین و بر روی ۱۲۰ دانش آموز، اجرای مقدماتی و اعتباریابی گردید.
یافته ها: پرسش نامه مذکور از اعتبار و پایایی مناسبی برخوردار بود. استرس های تحصیلی و ارتباطی بیشترین شیوع را در میان دانش آموزان داشت. شایع ترین مشکلات تحصیلی، اضطراب از امتحان، نمره درسی و عدم علاقه به بعضی درس ها بود. شایع ترین استرس های ارتباطی و اجتماعی عبارت از آشنا شدن با افراد جدید، بی توجهی معلمان و کارکنان به توانایی های دانش آموزان، آزار روانی توسط سایر دانش آموزان، ارتباط اجتماعی نامناسب با همکلاسی ها و نداشتن دوست صمیمی بود و استرس های مربوط به بلوغ و نوجوانی نیز میان دانش آموزان شایع بود. درصد بالایی از دانش آموزان، فضای فیزیکی مدرسه را نامناسب ارزیابی کردند. مشکلات خانوادگی، فراوانی چندانی نداشت.
نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر، ضرورت ارایه مداخلات مختلف در سه زمینه مدیریت استرس ها یا آموزش مهارت های مقابله ای، آموزش مهارت های مطالعه و آموزش مهارت های اجتماعی را در سه سطح معلمان / کارکنان، والدین و دانش آموزان مطرح می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.