اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۰

گل مریم از مهمترین گلهای بریده در ایران و جهان به شمار میرود. در این تحقیق اثر عناصر کم مصرف آهن، روی، مس و منگنز بر طول خوشه گل آذین، طول گل آذین، تعداد و قطر گلچه، قطر خوشه گل آذین و ماندگاری گلهای مریم در چهار طرح آزمایشی جداگانه در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار مطالعه گردید. غلظت های مورد استفاده صفر (شاهد)، ۲، ۴ و ۶ میلی گرم در لیتر برای هر یک از کودها در نظر گرفته شد. کودهای مورد نظر به صورت محلول پاشی و در سه مرحله بکار برده شد. مرحله اول در زمان هشت برگی شدن گیاه (۳۰ روز پس از کاشت)، مرحله دوم یک ماه پس از مرحله اول و مرحله سوم یک ماه پس از مرحله دوم بود. نتایج آزمایش ها نشان داد، غلظت های ۶ میلی گرم در لیتر سولفات آهن بر صفات طول گل آذین و تعداد گلچه، غلظت ۲ میلی گرم در لیتر بر طول خوشه و غلظت ۴ میلی گرم در لیتر این کود بر باز شدن گلچه ها در سطح ۱% معنی دار گردید. سولفات روی با غلظت ۴ میلی گرم در لیتر بر صفات طول گل آذین، طول خوشه و تعداد گلچه موثر واقع شد و غلظت ۶ میلی گرم در لیتر آن بر صفت درصد باز شدن گلچه ها در سطح ۱% معنی دار گردید. غلظت های ۲ میلی گرم در لیتر سولفات مس بر اندازه طول خوشه و تعداد گلچه، غلظت ۶ میلی گرم در لیتر بر صفت درصد باز شدن گلچه ها و قطر گل آذین و غلظت ۴ میلی گرم در لیتر نیز برطول گل آذین موثر واقع شد. سولفات منگنز با غلظت ۶ میلی گرم در لیتر تقریبا کلیه صفات را تحت تاثیر قرار داد و ماندگاری گلها را به ۱۲.۴ روز رساند.

کلید واژه: کودهای ریزمغذی، گل مریم و انبار مانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.