تعیین قابلیت دسترسی اسیدهای آمینه دانه ذرت بااستفاده از خروس بالغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین قابلیت دسترسی اسیدهای آمینه دانه ذرت بااستفاده از خروس بالغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین قابلیت دسترسی اسیدهای آمینه دانه ذرت بااستفاده از خروس بالغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین قابلیت دسترسی اسیدهای آمینه دانه ذرت بااستفاده از خروس بالغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین قابلیت دسترسی اسیدهای آمینه دانه ذرت بااستفاده از خروس بالغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۳

این آزمایش برای تعیین قابلیت دسترسی ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه واریته دانه ذرت ۷۰۴ تولیدی در کشور صورت گرفت که در آن تعداد ۴۴ قطعه خروس بالغ (ردایلند رد) با نگهداری در قفسهای انفرادی متابولیکی استفاده شد. برای عادت پذیری خروس ها، خوراک آزمایش (دانه ذرت) به مدت ۳ روز بصورت آزاد در دسترس آنها قرار گرفت. سپس با شروع دوره آزمایش ابتدا برای تخلیه دستگاه گوارش از خوراک مصرف شده به مدت ۲۴ ساعت خروسها را گرسنگی داده و با استفاده از روش بیولوژیکی خوراک دادن اختیاری، دانه ذرت آسیاب شده در سطوح صفر تا ۱۰۰ گرم برای سه روز در اختیار خروس ها قرار گرفت و مجددا ۲۴ ساعت گرسنگی اعمال گردید. به منظور جلو گیری از فعالیت باکتری ها، مدفوع به صورت روزانه جمع آوری و در فریزر نگهداری شد.قابلیت دسترسی ظاهری و حقیقی دانه ذرت واریته ۷۰۴ تولیدی در ایران به ترتیب ۰.۲۵±۵.۰۳ و ۰.۱۷±۷.۰۹ گرم و معادله خطی رگرسیون (YU=1.37+0.07X) با ضریب تبیین r2=0.65 بدست آمد. رابطه رگرسیون خطی بین مقدار اسید آمینه مصرف شده با مقدار اسید آمینه دفع شده وجود داشت که خط عرض از مبداء (۰.۵۶ گرم) را میتوان بعنوان مقدار اسید آمینه متابولیکی و آندوژن (EAAL) در نظر گرفت. مقدار قابلیت دسترسی ظاهری اسیدهای آمینه دانه ذرت در سطوح پائین تحت تاثیر مقدار ذرت مصرفی و اسیدهای آمینه با منشاء داخلی (آندوژن و متابولیکی) قرار داشت. اما مقدار قابلیت دسترسی حقیقی اسیدهای آمینه دانه ذرت در سطوح پائین ثابت و یا غیر وابسته به مقدار ذرت مصرفی بود. با تصحیح نمودن مقدار قابلیت دسترسی اسیدهای آمینه دانه ذرت برای اسیدهای آمینه متابولیکی و آندوژن (منشاء داخلی بدن) مقدار قابلیت دسترسی حقیقی افزایش یافت. نتایج آزمایش نشان داد که مناسب است در جیره نویسی غذایی طیور از قابلیت دسترسی حقیقی اسیدهای آمینه استفاده گردد، چون قابلیت دسترس ظاهری بعضی از اسیدهای آمینه مانند گلایسین (۲۱.۴۴ درصد) و متیونین ( ۴۹.۴۹درصد) بیشتر تحت تاثیر اسیدهای آمینه متابولیکی و آندوژن خواهد بود. با تصحیح قابلیت دسترسی ظاهری اسیدهای آمینه گلایسین (۷۲.۳۶ درصد) و متیونین (۸۵.۳۰ درصد) کاربرد آن در جیره غذایی واقعی تر است. نتایج آزمایش نشان داد که قابلیت دسترسی ظاهری و حقیقی اسیدهای آمینه دانه ذرت ۷۰۴ تولیدی در ایران به ترتیب ۸۱.۲۱و ۹۴.۵۳ درصد است که در تغذیه طیور می توان استفاده نمود.

کلید واژه: قابلیت دسترسی ظاهری و حقیقی، ذرت، اسید آمینه متابولیکی و آندوژن، خوراک دادن اختیاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.