تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ویتامین E و منبع آلی و معدنی سلنیوم بر کیفیت تخم مرغ در مرغهای تحت تنش گرمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۲

تعداد ۱۴۴ قطعه مرغ تخمگذار سفید سویه های “لاین ۳۶W-” در دو سالن که دمای یکی از آنها طبیعی بود و دیگری به طور متناوب گرم می شد قرار گرفتند. تیمارهای جیره ای شامل افزودن مقادیر اضافی سلنیوم و ویتامین E به جیره پایه بود. در مجموع، آزمایش در ۱۲ تیمار و ۳ تکرار به صورت فاکتوریل ۲×۳×۲ و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. صفات عملکردی مرغها نظیر درصد تولید تخم مرغ، وزن تخم مرغ، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک و همچنین خصوصیات کیفی تخم مرغ طی دوره آزمایش اندازه گیری شدند. مقدار کلسترول سرم خون و زرده تخم مرغ نیز اندازه گیری شد. دمای بالای محیط موجب کاهش خوراک مصرفی، تولید تخم مرغ و وزن تخم مرغ شد (P<0.05). بعضی از خصوصیات کیفی تخم مرغ مانند وزن، ضخامت پوسته و واحدها و نیز تحت تأثیر دمای بالای محیط قرار گرفتند (P<0.01). افزودن سلنیوم اثر معنی داری بر رنگ زرده تخم مرغ نشان داد (P<0.05).

کلید واژه: مرغ تخمگذار، ویتامین E، سلنیوم آلی و غیرآلی، تنش گرمایی، کیفیت تخم مرغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.