مقایسه دو روش کشت میکروبی و PCR در شناسایی اشریشیا کلی در شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دو روش کشت میکروبی و PCR در شناسایی اشریشیا کلی در شیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دو روش کشت میکروبی و PCR در شناسایی اشریشیا کلی در شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دو روش کشت میکروبی و PCR در شناسایی اشریشیا کلی در شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دو روش کشت میکروبی و PCR در شناسایی اشریشیا کلی در شیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: اشریشیا کلی از طریق آب، گوشت، شیر و فرآورده های آن به انسان منتقل می شود، با توجه به اینکه شیر از مواد غذایی با ارزش در سبد غذایی خانواده ها است کنترل کیفیت باکتریولوژیکی شیر خام و پاستوریزه در سطح مراکز تولید، جمع آوری و فرآوری شیر بسیار حائز اهمیت است. استفاده از روش های متواتر کشت جهت شناسایی اشریشیاکلی هم بسیار وقت گیر بوده و هم دقت پایینی دارند و ممکن است باعث بدست آمدن نتایج مثبت کاذب گردند. واکنش زنجیره ای پلیمرآز (PCR) از جمله روش هایی است که می تواند جایگزین مناسبی برای آزمایشات رایج باشد که روشی حساس، دقیق، ارزان و سریع می باشد. هدف از این مطالعه بهینه نمودن تست PCR جهت شناسایی اشریشیاکلی در شیر، معرفی حالت زنده اما غیر قابل کشت در صنایع غذایی و مقایسه کشت با PCR در شناسایی اشریشیاکلی در شیر قبل و بعد از پاستوریزاسیون می باشد.روش بررسی: در این مطالعه ۵۰ نمونه شیر خام و ۵۰ نمونه شیر پاستوریزه جمع آوری گردید. DNA به روش جوشاندن استخراج شد و به وسیله PCR بهینه شده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج واکنش PCR بر روی ژل آگارز ارزیابی شد. جهت کشت نیز ابتدا از روش ۹ MPN لوله ای استفاده گردید سپس از لوله های حاوی گاز بر روی محیط کشت ائوزین متیلن بلو آگار (EMB)به صورت خطی کشت داده شد.یافته ها: در بین ۵۰ نمونه شیر غیر پاستوریزه در ۲۴ نمونه تست PCR مثبت ارزیابی گردید اما در ۲۰ نمونه نتیجه کشت میکروبی مثبت بود و در بین ۵۰ نمونه شیر پاستوریزه در ۲۹ نمونه تست PCR مثبت ارزیابی گردید اما در هیچ نمونه ای نتیجه کشت میکروبی مثبت نبود نتیجه گیری: این بررسی نشان داد که روش PCR در مقایسه با روش های متواتر کشت دارای حساسیت بیشتری بوده و قادر به شناسایی اشریشیاکلی در داخل شیر با ویژگی بالا و صرف زمان کم تر می باشد.

کلید واژه: شیر، اشریشیا کلی، کشت میکروبی، PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.