بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی
تعداد صفحات :۱۰
تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی راس ۳۰۸ در غالب یک طرح کاملا تصادفی در ۱۶ قفس زمینی (۴ تیمار × ۴ تکرار) تقسیم شدند. پرندگان مطابق راهنمای پرورش جوجه گوشتی راس، به مدت ۴۲ روز تحت پرورش قرار گرفتند.در این پژوهش صفات افزایش وزن، مصرف دان، ضریب تبدیل غذایی، درصد لاشه و قطعات آن مورد ارزیابی قرار گرفتند. چهار تیمارآزمایشی شامل: گروه شاهد (جیره پایه)، گروه دارای نانو ذرات نقره (به میزان چهل و پنج میلی گرم در کیلوگرم جیره پایه)، گروه دارای پروبیوتیک (به میزان دویست و پنجاه میلی گرم در کیلوگرم جیره پایه) و گروه آخر همزمان دارای نانوذرات نقره و پروبیوتیک بودند.نتایج نشان داد که افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در گروه مصرف کننده توام نانو ذرات و پروبیوتیک دارای بهترین عملکرد بود و سپس گروه نانونقره در مقام دوم قرار داشت. در مصرف خوراک گرو های آزمایشی، تفاوت معنی داری دیده نشد.
کلید واژه: نانو ذرات نقره، پروبیوتیک، عملکرد، جوجه گوشتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.