بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر خورانیدن نانو ذرات نقره و پروبیوتیک و اثر متقابل آنها در عملکرد جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۰

تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه گوشتی راس ۳۰۸ در غالب یک طرح کاملا تصادفی در ۱۶ قفس زمینی (۴ تیمار × ۴ تکرار) تقسیم شدند. پرندگان مطابق راهنمای پرورش جوجه گوشتی راس، به مدت ۴۲ روز تحت پرورش قرار گرفتند.در این پژوهش صفات افزایش وزن، مصرف دان، ضریب تبدیل غذایی، درصد لاشه و قطعات آن مورد ارزیابی قرار گرفتند. چهار تیمارآزمایشی شامل: گروه شاهد (جیره پایه)، گروه دارای نانو ذرات نقره (به میزان چهل و پنج میلی گرم در کیلوگرم جیره پایه)، گروه دارای پروبیوتیک (به میزان دویست و پنجاه میلی گرم در کیلوگرم جیره پایه) و گروه آخر همزمان دارای نانوذرات نقره و پروبیوتیک بودند.نتایج نشان داد که افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در گروه مصرف کننده توام نانو ذرات و پروبیوتیک دارای بهترین عملکرد بود و سپس گروه نانونقره در مقام دوم قرار داشت. در مصرف خوراک گرو های آزمایشی، تفاوت معنی داری دیده نشد.

کلید واژه: نانو ذرات نقره، پروبیوتیک، عملکرد، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.