اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۳

به منظور تعیین اثر تعادل الکترولیت در جیره غذایی مرغان مادر گوشتی بر صفات کمی و کیفی تولیدی آنها، آزمایشی با استفاده از ۲۰۰ قطعه مرغ مادر گوشتی و ۱۰ قطعه خروس سویه راس ۳۰۸، از سن ۶۲-۵۰ هفتگی اجرا شد. مطالعه حاضر بصورت طرح کاملا تصادفی، شامل ۵ تیمار و هر تیمار متشکل از ۴ تکرار بود و در هر تکرار ۱۰ قطعه مرغ و ۱ قطعه خروس قرار داشت. تیمارهای آزمایشی شامل: تیمار ۱ (۱۷۵ میلی اکی والان در کیلوگرم)، ۲ (۲۰۰ میلی اکی والان در کیلوگرم)، ۳ (۲۲۵ میلی اکی والان در کیلوگرم)، ۴ (۲۵۰ میلی اکی والان در کیلوگرم) و ۵ (۲۷۵ میلی اکی والان در کیلوگرم) تعادل الکترولیت در جیره غذایی در کل دوره آزمایش بودند.نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل آماری داده ها نشان داد اختلاف بین میانگین تولید تخم مرغ در کل دوره آزمایش بین تیمارهای مختلف معنی دار شد. بطوریکه تیمار ۲ و ۵ به ترتیب بالاترین و پایین ترین میانگین تولید تخم مرغ را نشان دادند. میانگین وزن تخم مرغ و وزن توده تخم مرغ در بین تیمارهای مختلف در کل دوره آزمایش معنی دار گردید. همچنین قابلیت جوجه در آوری تخم مرغهای نطفه دار در بین تیمارهای مختلف معنی دار بود و تیمار۲ و ۵ به ترتیب بالاترین و پایین ترین درصد جوجه درآوری از تخم مرغهای نطفه دار را نشان دادند. همچنین در کل دوره آزمایش صفات ضخامت پوسته، استحکام پوسته، شاخص رنگ زرده، وزن حجمی، واحدها و تحت تاثیر تیمارهای مختلف قرار نگرفتند.با توجه به نتایج بدست آمده از بررسی صفات مختلف به نظر می رسد که تعادل الکترولیت ۲۰۰ میلی اکی والان در کیلوگرم در جیره غذایی مرغ مادر بهترین نتیجه از نظر تولید و جوجه در آوری از تخم مرغهای نطفه دار بهمراه داشته باشد.

کلید واژه: تعادل الکترولیت در جیره غذایی، صفات کمی و کیفی تخم مرغ، مرغ مادر گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.