اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثر پروبیوتیک (پریمالاک) و پربیوتیک (فرماکتو) و مخلوط آنها، بر صفات عملکرد، تعداد کل باکتری ها و تعداد لاکتوباسیل ها و نیز مورفولوژی بخش ایلئوم روده باریک جوجه های گوشتی، ۱۶۰ قطعه جوجه یکروزه نر و ماده گوشتی از سویه راس ۳۰۸ بطور تصادفی در ۴ تیمار تغذیه ای هر کدام حاوی ۸ تکرار در ۳۲ قفس (هر قفس حاوی ۵ جوجه) قرار داده شدند و به مدت ۶ هفته پرورش یافتند. نتایج در پایان آزمایش نشان داد که پروبیوتیک و پربیوتیک بطور معنی داری باعث بهبود افزایش وزن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، افزایش تعداد لاکتوباسیل ها، کل تعداد باکتری های موجود در ایلئوم، عرض پرز، لایه ماهیچه ای، تعداد سلول های گابلت، عمق کریپت، لایه زیرمخاط، سطح جذب پرز و سطح جذب ظاهری پرز در بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی می شوند ولی بر ارتفاع پرز و لایه اپیتلیوم و نسبت ارتفاع پرز به عمق کریپت اثر معنی داری ندارند.

کلید واژه: پروبیوتیک، پربیوتیک، جمعیت باکتری های ایلئوم، مورفولوژی ایلئوم، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.