سری های زمانی و پیش بینی مشروط در علوم سیاسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سری های زمانی و پیش بینی مشروط در علوم سیاسی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سری های زمانی و پیش بینی مشروط در علوم سیاسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سری های زمانی و پیش بینی مشروط در علوم سیاسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سری های زمانی و پیش بینی مشروط در علوم سیاسی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم سیاسی

تعداد صفحات :۲۰

مدت های مدیدی علوم سیاسی در چنبره فلسفه و اخلاق قرار گرفته بود. نصایح به زمامداران و حکام سیاسی شاه بیت آن بود و دایره علم سیاست محدود به توجیه قدرت سیاسی حکام می شد. به دنبال تحولات ژرف در حوزه علوم طبیعی، اقتباس از این علوم به علوم اجتماعی از جمله سیاست نیز سرایت کرد. اثبات گرائی ارتدکس اوج چنین روندی بود که به کلی هر آنچه را به مشاهده، اندازه و مهندسی و کنترل در نمی آمد طرد و حذف می کرد. هر دو در یک افراط فروغلتیده بودند. مطلق اندیشی وجه مشترک یکتانگری فلسفی و یکسان نگری اثبات گرایی بود. این مقاله فارغ از هر گونه جزم اندیشی، پهنه ای از رویدادهای سیاسی را مورد کنکاش قرار می دهد که با دانش پشتیبان آمار و ریاضی قابلیت پیش بینی دارند، ضمن اینکه بر این باور است که عرصه های دیگری از سیاست قابلیت پیش بینی را ندارند. بنابراین «پیش بینی مشروط»، مفهومی است که در عرصه علوم سیاسی معنای بیشتری را به ذهن متبادر می سازد. احتمالی بودن پیش بینی، قرار دادن آن در چارچوب شروط و میزان پیش بینی پذیری است. این چارچوب را با کمک گرفتن از آزمون های آماری از جمله رگرسیون، تحلیل مسیر و سری های زمانی می توان انجام داد. پیوند میان علوم سیاسی و ریاضی راهگشای مدل سازی ریاضی، سناریوسازی، تحلیل های استراتژیک از جمله مدل SWOT و… خواهد بود. در این مقاله با اتکا به مدل تحلیلی سریهای زمانی دامنه و ماهیت پیش بینی در علوم سیاسی را مورد بررسی قرار می دهیم. هدف اصلی پژوهش حاضر مطالعه ارتباط میان رشته ای علوم سیاسی با آمار و احتمالات در چارچوب آینده پژوهی است. بنابراین ضمن معرفی سری های زمانی و الگوی تحلیلی آن چارچوب روش شناختی نیز معرفی می گردند. برای تحلیل داده های پژوهش آمیزه ای از آمارهای توصیفی و استنباطی با تاکید بر سری های زمانی مورد استفاده قرار گرفته اند. نتایج پژوهش نشان داد که الگوی سریهای زمانی حلقه ارتباطی گذشته و آینده هستند، با کمک گرفتن از تناوب یا توالی حوادثی که در گذشته رخ داده اند، آینده را در چارچوب شرایطی مشروط می توان پیش بینی کرد. مولفه های سریهای زمانی روند یعنی تغییر مستمر در دوره نسبتا طولانی، چرخه مشتمل بر تغییرات مثبت یا منفی ادواری، تغییرات فصلی یا مقطعی در فواصل نسبتا کوتاه و اتفاقی تر، تصادفی یا جزء نامنظم و آثار باقیمانده یک رویداد هستند که به شکل زیر آورده شده اند:
Yt = T + C + S + R
این عناصر پیش بینی پذیری رویدادهای سیاسی را فراهم می سازند به عبارتی رویدادهای به شرطی قابلیت پیش بینی را دارند که در چارجوبه ای از روند، چرخه تغییرات فصلی و تصادفی قرار بگیرند. بنابراین «پیش بینی مشروط» مفهومی است که با بخشی از رویدادهای سیاسی سازگارتر است.

کلید واژه: علوم سیاسی، پیش بینی مشروط، رگرسیون، تحلیل مسیر، سری های زمانی، آمار و احتمالات، مطالعات میان رشته ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.