مقاله مقایسه استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA و گلاس آینومر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA و گلاس آینومر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA و گلاس آینومر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA و گلاس آینومر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA و گلاس آینومر :

مقاله مقایسه استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA و گلاس آینومر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۴۱ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA و گلاس آینومر
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله MTA
مقاله گلاس آینومر
مقاله استحکام باند برشی
مقاله کامپوزیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: امروزه مینرال تروکسید اگرگیت یا MTA (Mineral Trioxide Aggregate) به دلیل خصوصیات مطلوبش کاربردهای بالینی گوناگونی پیدا کرده است. در بسیاری موارد دندان هایی که تحت درمان با MTA‌ قرار می گیرند نیازمند ترمیم و بازسازی نهایی هستند، که کامپوزیت انتخاب مناسبی برای آن به شمار می رود. در این موارد باند میان کامپوزیت و MTA نقشی مهم در گیر و مهر و موم ترمیم دارد.
هدف: هدف از این پژوهش، بررسی تعیین استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA در مقایسه با باند کامپوزیت به گلاس آینومر اصلاح شده با رزین بود.
مواد و روش: در این بررسی آزمایشگاهی خارج دهانی، ۶۰ نمونه در ۳ گروه ۲۰ تایی از MTA سفید و MTA‌ خاکستری و گلاس آینومر فراهم گردید. سطح ۱۰ نمونه از هر گروه جهت بررسی اثر اچینگ توسط اسید فسفریک ۳۷ درصد اچ گردید و ۱۰ نمونه دیگر اچ نشده برجا ماند. همه نمونه ها به کامپوزیت Z100 باند شد و استحکام باند برشی آن ها توسط دستگاه آزمون مکانیکی اینسترون تعیین گردید. همچنین، سطوح شکست نمونه ها با استفاده از استریومیکروسکوپ با بزرگنمایی ۱۰ برابر بررسی شد. نتایج به دست آمده با آزمون های آماری آنوا (ANOVA) و توکی (Tukey HSD) واکاوی گردیدند.
یافته ها: بیشترین میزان استحکام باند برشی در زیر گروه گلاس آینومر نوری اچ نشده بود و میان استحکام باند برشی کامپوزیت به گلاس آینومر اچ نشده با ۵ زیر گروه دیگر اختلاف آماری معناداری دیده شد(p<0.001). در میزان استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA سفید اچ شده و اچ نشده،MTA خاکستری اچ شده و اچ نشده و گلاس آینومر اچ شده اختلاف آماری معنادار گزارش نشد(p>0.05).
نتیجه گیری: استحکام باند برشی کامپوزیت به MTA در حد استحکام باند برشی گلاس آینومر نوری اچ شده به کامپوزیت است. اچ شدن سطح گلاس آینومر نوری استحکام باند آن را به کامپوزیت به گونه چشمگیری کاهش می دهد اما اثری بر استحکام باند برشی MTA به کامپوزیت ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.