تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه ای دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید پیازچه گیاه موسیر (Allium hirtifolium) در شرایط درون شیشه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی امکان تولید پیازچه گیاه موسیر در شرایط درون شیشه ای این مطالعه در قالب دو آزمایش جداگانه به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و با ۴ تکرار انجام شد. در آزمایش اول اثر NAAدو غلظت ۰.۵ و ۱ میلی گرم در لیتر و BA با پنج غلظت صفر، ۰.۵، ۱، ۲ و ۳ میلی گرم در لیتر و در آزمایش دوم ساکارز در ۴ غلظت ۳۰، ۴۵، ۶۰ و ۹۰ گرم در لیتر و ۲ نوع قند شکر معمولی و ساکارز خالص (۹۹.۹ درصد) بر تولید پیازچه از ریز نمونه های صفحه پایگاهی موسیر در محیط کشت پایهMS مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در محیط کشت های حاوی NAA ولی بدون BA هیچگونه پیازچه ای تولید نگردید و نمونه ها به سمت تولید کالوس پیش رفتند. بیش ترین تعداد پیازچه (متوسط ۴.۶۵) در تیمار ۲ میلی گرم در لیتر BA و ۱ میلی گرم در لیتر NAA و کمترین آن از تیمار شاهد (بدون هورمون) به دست آمد. درشت ترین پیازچه ها نیز در تیمار ۳ میلی گرم در لیتر BA و ۰.۵ میلی گرم در لیتر NAA تولید شدند. در آزمایش دوم اثر نوع قند و اثر متقابل نوع قند و سطوح مختلف قند بر تولید پیازچه معنی دار نبود. این امر مشخص می سازد که میتوان به جای ساکارز از شکر معمولی استفاده نمود و هزینه های تولید را به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد. با افزایش غلظت قند تا ۶۰ گرم در لیتر تولید پیازچه ها افزایش یافت. کم ترین تعداد پیازچه در تیمار ۳۰ و ۹۰ گرم در لیتر قند به دست آمد. با افزایش غلظت قند قطر پیازچه های تولیدی نیز افزایش یافت.

کلید واژه: موسیر، صفحه پایگاهی، کشت بافت، پیازچه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.