تعیین گونه های مناسب جنگلکاری بر اساس توان اکولوژیکی دامنه جنوبی البرز با استفاده از GIS (درکه- ولنجک شمیران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین گونه های مناسب جنگلکاری بر اساس توان اکولوژیکی دامنه جنوبی البرز با استفاده از GIS (درکه- ولنجک شمیران) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین گونه های مناسب جنگلکاری بر اساس توان اکولوژیکی دامنه جنوبی البرز با استفاده از GIS (درکه- ولنجک شمیران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین گونه های مناسب جنگلکاری بر اساس توان اکولوژیکی دامنه جنوبی البرز با استفاده از GIS (درکه- ولنجک شمیران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین گونه های مناسب جنگلکاری بر اساس توان اکولوژیکی دامنه جنوبی البرز با استفاده از GIS (درکه- ولنجک شمیران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۸

با نگرشی بر لزوم جلوگیری از روند رو به رشد آلودگی های شهر تهران، این تحقیق با هدف تعیین گونه های مناسب جنگلکاری در حاشیه این شهر انجام شد. باتوجه به این که منطقه مورد مطالعه، حوضه آبخیز درکه- ولنجک واقع در شهرستان شمیران و از مناطق استپی کوهستانی غیر جنگلی ایران می باشد، ابتدا مکان گزینی مناطق مناسب برای جنگلکاری با استفاده از مطالعات خصوصیات اکولوژیکی منطقه، تلفیق و تجزیه و تحلیل داده ها در محیط GIS و ارزیابی به روش ارزیابی چندمعیاره انجام گردید. سپس وضعیت فعلی و موجود پوشش گیاهی منطقه با استفاده از پیمایش زمینی، برداشت نمونه و مکان یابی واحدهای قابل توسعه به منظور جنگلکاری و شناسایی تمامی گونه های درختی و درختچه ای بومی و غیربومی منطقه انجام گردید. از طرف دیگر لیست گونه های مناسب دامنه جنوبی البرز با استفاده از مطالعات منطقه ای و کتابخانه ای تهیه گردید. در مرحله آخر خصوصیات اکولوژیکی واحدهای قابل توسعه جنگل با خصوصیات گونه های مناسب و موجود منطقه تطبیق داده شده و در نهایت گونه های مناسب برای هر واحد پیشنهاد شدند. نتایج نشان داد که از ۳۲۴۲ هکتار منطقه تنها ۷۴۰ هکتار فاقد محدودیت مطلق به منظور توسعه جنگل بوده، که از این میزان نیز ۲۵۷ هکتار توان مناسب تری نسبت به مناطق دیگر داشته و قابل توسعه جنگل می باشد. به منظور جنگلکاری، درختان سوزنی برگ و پهن برگ بومی منطقه شامل ارس، داغداغان، بادام کوهی، تنگرس و زرشک که به دلیل بومی بودنشان با اصول جنگلکاری موفق همگام هستند، پیشنهاد شدند. گونه های غیربومی پیشنهادی شامل سرو نقره ای و اقاقیا بودند.

کلید واژه: ارزیابی توان اکولوژیک، تعیین گونه، روش ارزیابی چندمعیاره، GIS، آبخیز درکه ولنجک شمیران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.