بررسی اثر زاویه حمله و نسبت مخروطی پره بر توان تولیدی در توربین های بادی محور افقی سه پره با پره های مستوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر زاویه حمله و نسبت مخروطی پره بر توان تولیدی در توربین های بادی محور افقی سه پره با پره های مستوی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر زاویه حمله و نسبت مخروطی پره بر توان تولیدی در توربین های بادی محور افقی سه پره با پره های مستوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر زاویه حمله و نسبت مخروطی پره بر توان تولیدی در توربین های بادی محور افقی سه پره با پره های مستوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر زاویه حمله و نسبت مخروطی پره بر توان تولیدی در توربین های بادی محور افقی سه پره با پره های مستوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

از آن جا که ایران به دلیل مجاورت با دریا و هم چنین وجود فلات های البرز و زاگرس، کشوری بادخیز محسوب می شود، دور از ذهن نیست که در آینده نزدیک استفاده از فناوری انرژی باد در کشور توسعه چشم گیری یابد. در این پژوهش تعیین بهترین زاویه پره و نسبت مخروطی پره یکی از راه های مناسب جهت افزایش توان تولیدی مطرح شده است. ابتدا سه مدل توربین های بادی سه پره ساخته شد. تمامی پره ها دارای ضخامت ۲۰% و حداکثر قوس ۶% از طول وتر می باشند. این مدل ها در مقابل سیستم مکانیزم تولید باد قرار گرفتند. با چرخش پره ها، میزان ولتاژ و جریان تولیدی توسط ولت متر و آمپر متر اندازه گیری شد و از حاصل ضرب ولتاژ و شدت جریان، میزان توان تولیدی به دست آمد. تمامی داده های برداشت شده از آزمایش، با استفاده از نرم افزارهای Mstat-C و Excel و روش آماری آزمون دانکن مورد بررسی قرار گرفتند. تجزیه و تحلیل داده ها روشن ساخت که اختلاف موجود در بین توان های به دست آمده از آزمایش در سرعت های باد در سه سطح (۸، ۱۰ و۱۲m/s )، زاویه حمله پره در پنج سطح (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ درجه) و نسبت مخروطی در سه سطح (۰%، ۵۰% و ۱۰۰%) از طول وتر معنی دار است. آزمون دانکن، تعیین کرد که در مدل توربین بادی سه پره، از بین پنج سطح زاویه حمله پره، زاویه ۱۵ درجه با میانگین توان ۰.۸۶۱۲ وات، از بین سه سطح نسبت مخروطی پره، نسبت ۱۰۰% با میانگین توان ۰.۶۶۸ وات و از بین سه سطح سرعت باد، سرعت ۱۲m/s با میانگین توان ۰۷۸/۱ وات بیش ترین توان تولیدی را داشته است. هم چنین تعیین شد مدلی که نسبت مخروطی آن ۱۰۰% از طول وتر است در زاویه حمله ۱۵ درجه و سرعت باد ۱۲m/s نسبت به دو مدل دیگر بیش ترین توان تولیدی را داشته است که برابر با ۲.۳۰۴ وات در سطوح یاد شده است.

کلید واژه: توربین بادی، زاویه حمله، نسبت مخروطی پره، سرعت باد، توان و پره های مستوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.