مقاله مقایسه تاثیر اسید اچ و لیزر اچ بر استحکام باند ریزبرشی مینا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر اسید اچ و لیزر اچ بر استحکام باند ریزبرشی مینا دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر اسید اچ و لیزر اچ بر استحکام باند ریزبرشی مینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر اسید اچ و لیزر اچ بر استحکام باند ریزبرشی مینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر اسید اچ و لیزر اچ بر استحکام باند ریزبرشی مینا :

مقاله مقایسه تاثیر اسید اچ و لیزر اچ بر استحکام باند ریزبرشی مینا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر اسید اچ و لیزر اچ بر استحکام باند ریزبرشی مینا
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قدرت باند ریزبرشی
مقاله Er,Cr:YSGG
مقاله مینا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به کاربرد وسیع لیزر در دندانپزشکی، انجام تحقیقات جهت بررسی کارآیی آن در زمینه های مختلف دندانپزشکی ضروری می باشد. این تحقیق، با هدف بررسی اثر اچینگ مینا توسط لیزر Er,Cr:YSGG و اسید اچ براستحکام باند ریز برشی کامپوزیت به مینای دندان دایمی را به دنبال دو نحوه برش دندان (توسط لیزر ودیسک الماسی) صورت پذیرفت.
مواد و روش ها: دراین تحقیق تجربی آزمایشگاهی برش های مینایی ۱۲۵ دندان مولر به ۵ گروه تقسیم گردیدند.
گروهA: تراش با لیزر، گروهB: تراش و اچینگ با لیزر، گروهC: تراش با لیزر و اچینگ با اسید، گروهD: تراش با دیسک الماسی و کاندیشنینگ با لیزر، گروهE: تراش با دیسک الماسی و کاندیشنینگ با اسید (کنترل). بعد از زدن دو لایهSingle bond ، کامپوزیت Z100 توسط تیوب های تایگون بر روی ناحیه آماده شده، قرار داده شد. سپس استحکام باند ریزبرشی اندازه گیری گردید. داده ها توسط One way ANOVA وTukey مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: میانگین استحکام باند ریز برشی در گروه A برابر ۲۳.۱۴±۶۵۳ MPa،در گروه Bبرابر ۲۳۷۷±۵۵۶ MPa ، در گروهC برابر۲۳۵۱±۴۸۹ MPa ،در گروه D برابر۱۹۳۰±۵۵۶ و در گروه Eبرابر ۲۸۹۹±۶۴۰ MPa بدست آمد. آزمون آماری نشان داد بین گروه های : (C,D)و (B,D) (D,E) (B,E) (A,E) تفاوت معنی داری وجود دارد (P<0.05).
نتیجه گیری: در شرایط این تحقیق، آماده سازی یا اچینگ مینا با لیزر Er,Cr:YSGG، تاثیری بر افزایش استحکام باند کامپوزیت در مقایسه با روش معمولی آماده سازی و اسید اچینگ نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.