جداسازی و شناسایی ژن کیتیناز با فعالیت ضد قارچی علیه Fusarium solani f. sp. melongenae از یک استرین ایرانی Streptomyces


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و شناسایی ژن کیتیناز با فعالیت ضد قارچی علیه Fusarium solani f. sp. melongenae از یک استرین ایرانی Streptomyces دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و شناسایی ژن کیتیناز با فعالیت ضد قارچی علیه Fusarium solani f. sp. melongenae از یک استرین ایرانی Streptomyces  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و شناسایی ژن کیتیناز با فعالیت ضد قارچی علیه Fusarium solani f. sp. melongenae از یک استرین ایرانی Streptomyces،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و شناسایی ژن کیتیناز با فعالیت ضد قارچی علیه Fusarium solani f. sp. melongenae از یک استرین ایرانی Streptomyces :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری زیستی در کشاورزی (پژوهش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۲

قارچ Fusarium solani f. sp. melongenae یکی از مهم ترین عوامل بیماری زای خاک زی است که دارای دامنه میزبانی بسیار وسیعی بوده و با ایجاد بیماری پژمردگی آوندی روی گیاه بادمجان (Solanum melongena) موجب کاهش معنی داری در عملکرد این محصول می شود. در جستجوی یک آنتاگونیست موثر علیه قارچ مذکور از خاک های زراعی چند منطقه در استان کرمان، تعداد ۱۱۰ استرین اکتینومیست خاک زی به دست آمد که از بین آن ها تعداد ۱۸ استرین، فعالیت کیتینازی قوی از خود نشان دادند. از بین استرین های مورد بررسی استرین استرپتومایسس ۴۰۱ توانست به طور موثری از فعالیت این قارچ هم در شرایط آزمایشگاهی و هم در شرایط گلخانه ای جلوگیری کند. در ادامه برخی ویژگی های بیولوژیکی و فیزیولوژیکی این استرین بررسی شد. هم چنین، به منظور جداسازی ژن کد کننده کیتیناز، استخراج DNA ژنومی از این جدایه به روش CTAB صورت گرفت. تکثیر ژن کد کننده کیتیناز با پرایمرهای CH1FB و CH1RB و توالی یابی آن نشان داد که طول این ژن ۸۷۶ جفت باز و مشابهت بالا با کیتینازهای خانواده ۱۹ ماندد ChiC از باکتری Streptomycec griseus دارد.

کلید واژه: کنترل بیولوژیک، Streptomyces، کیتیناز، Fusarium solani

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.