تاثیر محیط کشت و ترکیبات هورمونی روی پرآوری شاخساره حاصل از کشت مریستم و تغییرات مورفولوژیکی در مریکلون های دو رقم توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر محیط کشت و ترکیبات هورمونی روی پرآوری شاخساره حاصل از کشت مریستم و تغییرات مورفولوژیکی در مریکلون های دو رقم توت فرنگی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر محیط کشت و ترکیبات هورمونی روی پرآوری شاخساره حاصل از کشت مریستم و تغییرات مورفولوژیکی در مریکلون های دو رقم توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر محیط کشت و ترکیبات هورمونی روی پرآوری شاخساره حاصل از کشت مریستم و تغییرات مورفولوژیکی در مریکلون های دو رقم توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر محیط کشت و ترکیبات هورمونی روی پرآوری شاخساره حاصل از کشت مریستم و تغییرات مورفولوژیکی در مریکلون های دو رقم توت فرنگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری زیستی در کشاورزی (پژوهش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

در این مطالعه، دو رقم توت فرنگی به نام های کاماروزا و سلوا روی سه محیط کشت پایه موراشیگ و اسکوگ (۱۹۶۲) ، نیچ و نیچ (۱۹۵۶) و گامبورگ و همکاران (۱۹۶۸) به علاوه یک محیط کشت پیشنهادی و هر کدام با سه ترکیب هورمونی متفاوت از نظر نوع، غلظت و نسبت هورمون کشت گردیدند. آزمایش ها در قالب طرح کاملا تصادفی به صورت فاکتوریل و برای هر رقم به صورت جداگانه انجام شد.مریستم ها به عنوان ریزنمونه روی محیط های کشت قرار داده شدند و در دمای C 1 ± ۲۵ با فتو پریود ۱۶ساعت روشنایی و با شدت نور ۳۶ mmol m-2 S-1نگهداری گردیدند. پس از ۲.۵ ماه اندازه و تعداد گیاهچه های باززایی شده، طول بزرگترین برگ، طول و پهنای پهنک برگچه میانی، طول دمبرگچه میانی، تعداد دندانه برگچه میانی و طول ریشه در مریکلون ها مورد بررسی قرار گرفتند. محیط کشت های MS و NN به ترتیب بهترین محیط کشت پایه و دو ترکیب هورمونی شامل بنزیل آدنین، ایندول بوتیریک اسید و اسید جیبرلیک به ترتیب با مقادیر ۱، ۰.۰۵ و ۰.۰۵ میلی گرم در لیتر و هم چنین کینتین، ۲, ۴-D و اسید جیبرلیک به ترتیب با مقادیر ۵، ۰.۵ و۰.۰۵ میلی گرم در لیتر بهترین اثر را نشان دادند. بر اساس نتایج به دست آمده رقم کاماروزا دارای پایداری و پتانسیل باززایی بیشتری نسبت به رقم سلوا بود. بررسی صفات مورفولوژیکی گیاهان باززایی شده در این مطالعه نشان داد که ریز ازدیادی رقم کاماروزا از طریق کشت مریستم در مقایسه با رقم سلوا بهتر صورت گرفت.

کلید واژه: توت فرنگی، محیط کشت، ریزازدیادی، کشت مریستم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.