مقاله تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO2 CO2 CO NO NO2 NOx در پتروشیمی فن آوران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO2 CO2 CO NO NO2 NOx در پتروشیمی فن آوران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO2 CO2 CO NO NO2 NOx در پتروشیمی فن آوران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO2 CO2 CO NO NO2 NOx در پتروشیمی فن آوران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO2 CO2 CO NO NO2 NOx در پتروشیمی فن آوران :

مقاله تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO۲, CO۲, CO, NO, NO۲, NOx در پتروشیمی فن آوران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در سلامت و محیط ایران از صفحه ۸۳ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO۲, CO۲, CO, NO, NO۲, NOx در پتروشیمی فن آوران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضرایب انتشار
مقاله آلاینده های اتمسفری
مقاله صنایع پتروشیمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: شرکت پتروشیمی فن آوران در جنوب غربی ایران واقع در ساحل خلیج فارس، بندر امام خمینی، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در زمینی به مساحت ۲۵ هکتار واقع شده است. در این شرکت واحد متانول با ظرفیت تولید یک میلیون تن متانول در سال و واحد مونوکسیدکربن با ظرفیت تولید سالیانه ۱۴۰ هزار تن گاز مونوکسیدکربن در این تحقیق جهت تعیین میزان و ضرایب انتشار گازهای SO۲, CO۲, CO, NO, NO۲, NOx مورد مطالعه قرار گرفته است.
روش بررسی: با توجه به اهداف این پروژه، مدت ۱۴ ماه از فروردین ۸۷ تا خرداد ماه ۸۸ برای اجرای این پروژه در نظر گرفته شده است. به منظور تامین اهداف تحقق مذکور بر این اساس ۳۲ مورد نمونه برداری از سه منبع انتشار جهت محاسبه ضرایب انتشار با استفاده از دستگاه قرائت مستقیم غلظت گاز مطابق با روشهای سازمان محیط زیست آمریکا انجام پذیرفته است
یافته ها: نتایج این مطالعه نشان می دهد که غلظت تمام گازهای آلاینده خروجی ازاین واحدها در سطحی پایین تر از محدوده استانداردهای سازمان حفاظت محیط زیست ایران بوده است. میزان کل ضرایب انتشار گازهای SO۲, CO۲, CO, NO, NO۲, NOx NOx خروجی از این واحدها به ترتیب برابر ۶۸۱۲×۱۰، ۱۹۲×۱۰، ۴۳۱۵×۱۰، ۰۱۴×۱۰، ۸۱۸×۱۰، ۱۱۷×۱۰ کیلوگرم به ازای هر میلیون تن محصول تولیدی در سال است.
نتیجه گیری: . پارامترهایی که بهینه سازی بر اساس آنها انجام شده است عبارتند از درصد هوای اضافی، دمای هوای خروجی از پیش گرمکن و نوع سوخت، در واقع با در نظر گرفتن اثرهای این سه عامل به گونه ای انجام می شود که میزان انتشار آلاینده ها به حداقل مقدار خود نزدیک و بهترین سوخت انتخاب شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.