مقاله حذف رنگ آزوی راکتیو قرمز ۱۹۸ از محلول آبی به وسیله جذب روی لجن حاصل از فرایند انعقاد تصفیه خانه آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف رنگ آزوی راکتیو قرمز ۱۹۸ از محلول آبی به وسیله جذب روی لجن حاصل از فرایند انعقاد تصفیه خانه آب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف رنگ آزوی راکتیو قرمز ۱۹۸ از محلول آبی به وسیله جذب روی لجن حاصل از فرایند انعقاد تصفیه خانه آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف رنگ آزوی راکتیو قرمز ۱۹۸ از محلول آبی به وسیله جذب روی لجن حاصل از فرایند انعقاد تصفیه خانه آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف رنگ آزوی راکتیو قرمز ۱۹۸ از محلول آبی به وسیله جذب روی لجن حاصل از فرایند انعقاد تصفیه خانه آب :

مقاله حذف رنگ آزوی راکتیو قرمز ۱۹۸ از محلول آبی به وسیله جذب روی لجن حاصل از فرایند انعقاد تصفیه خانه آب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در سلامت و محیط ایران از صفحه ۹۳ تا ۱۰۲ منتشر شده است.
نام: حذف رنگ آزوی راکتیو قرمز ۱۹۸ از محلول آبی به وسیله جذب روی لجن حاصل از فرایند انعقاد تصفیه خانه آب
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فاضلاب
مقاله رنگ RR198
مقاله تعادل جذب
مقاله ایزوترم
مقاله لجن تصفیه خانه آب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: امروزه به استفاده از زایدات به عنوان جاذب توجه زیادی شده است. در این مطالعه یک ماده زاید تولید شده در واحد انعقاد و لخته سازی تصفیه خانه های آب به عنوان جاذب برای حذف رنگ از فاضلاب مطالعه شد.
روش بررسی: پس از تعیین مشخصات جاذب، اثر pH، دوز جاذب، غلظت رنگ و زمان تماس بر کارایی حذف یک رنگ آزو به عنوان مدل (RR198) مطالعه شد. سپس ایوترم جذب رنگ با استفاده از دو مدل لانگمایر و فروندلیچ بررسی گردید.
یافته ها: آزمون های تعیین مشخصات جاذب نشان داد که ماده مورد استفاده به عنوان جاذب عمدتا از هیدروکسید فریک تشکیل شده است. سطح ویژه جاذبm۲/g ۱۰۷ به دست آمد. نتایج نشان داد که حدکثر حذف رنگ در pH ۷ تا ۸ و دوز جاذب ۲ گرم بر لیتر به دست آمد. با افزایش غلظت رنگ از ۲۵ به ۱۰۰ میلی گرم کارایی حذف رنگ در زمان تماس ۱۴۰ دقیقه از حدود ۱۰۰% به ۶۵% کاهش یافت. نتایج مطالعه جذب بیشترین همبستگی را با مدل لانگمایر نشان داد. حداکثر ظرفیت جذب بر اساس مدل لانگمایر ۳۴۴ mg/g حاصل شد.
نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده، لجن تولید شده در واحد انعقاد و لخته سازی تصفیه خانه های آب های سطحی می تواند ماده مناسبی به عنوان جاذب برای حذف رنگ از فاضلاب مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.