شناسایی و تفکیک دقیق سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از مراکز پرورش و نگهداری پرندگان ایران با استفاده از روش Multiplex PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و تفکیک دقیق سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از مراکز پرورش و نگهداری پرندگان ایران با استفاده از روش Multiplex PCR دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و تفکیک دقیق سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از مراکز پرورش و نگهداری پرندگان ایران با استفاده از روش Multiplex PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و تفکیک دقیق سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از مراکز پرورش و نگهداری پرندگان ایران با استفاده از روش Multiplex PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و تفکیک دقیق سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از مراکز پرورش و نگهداری پرندگان ایران با استفاده از روش Multiplex PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست فناوری میکروبی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: بیشترین گونه های سالمونلا که از افراد آلوده جدا گردیده سالمونلا انتریکا سرووار انتریتیدیس می باشد. هدف از این مطالعه جداسازی و شناسایی سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از لاشه و مدفوع پرندگان مختلف با استفاده از روش مولتی پلکس PCR می باشد.روش بررسی: نمونه های مورد مطالعه در این پژوهش، از لاشه یا مدفوع جوجه های ۹ روزه موجود در مرغداری های شمال و غرب کشور و همچنین مدفوع یا لاشه پرندگان مختلف مانند عقاب طلایی، قو، غاز، فلامینگو موجود در چند مرکز نگهداری پرندگان در شهر تهران جمع آوری شدند. تفکیک اولیه ایزوله ها از طریق روش های میکروبیولوژی صورت گرفت. جهت شناسایی دقیق جنس و گونه، DNA ژنومی ایزوله ها و سویه استاندارد سالمونلا توسط پرایمر های اختصاصی به روش Multiplex-PCR مورد بررسی قرار گرفتند.یافته ها: نتایج حاصل از شناسایی کلنی ها به روش متداول میکروبیولوژی نشان داد که %۱۱.۶۹ از کل پرندگان مورد بررسی، آلوده به باکتری سالمونلا می باشند. در مقایسه و بررسی نتایج حاصل از واکنش زنجیره ای پلیمراز در همه نمونه ها باند مربوط به جنس مشاهده شد در حالی که فقط در %۳۴.۲۱ از آنها با اطمینان سالمونلا انتریتیدیس وجود داشت.نتیجه گیری: بر اساس نتایج این تحقیق، روش MPCR به علت استفاده از پرایمرهای اختصاصی جنس و گونه سالمونلا انتریتیدیس، در مقایسه با روش های باکتریولوژیک و PCR، برای تشخیص و تفکیک سالمونلا انتریتیدیس از سایر گونه های سالمونلا و نیز سایر انتروباکتریاسه ها، دقیق تر، سریع تر و اختصاصی تر است. لذا استفاده روش مولکولیMPCR برای کنترل عفونت های سالمونلایی و جلوگیری از گسترش بیماری در بین تمام پرندگان کمک شایانی خواهد نمود.

کلید واژه: پرندگان، ژنوم، ساالمونلوز، سالمونلا انتریتیدیس، مولتی پلکس PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.