مقاله تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده :

مقاله تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۵۵ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توت سفید درختی
مقاله خشک کن کابینی
مقاله پیش تیمار
مقاله خصوصیات کیفی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش توت سفید با استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی با خشک کن کابینی خشک گردید. خواص کیفی، حسی و رئولوژیکی توت خشک اندازه گیری گردید. طرح آماری ، آزمایش کاملا تصادفی با ۱۰ تیمار و سه تکرار بود. میانگین ها با آزمون دانکن مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار توت سفید با کلرور کلسیم ۱ درصد + متابی سولفیت پتاسیم ۰۵ درصد سبب شد که حداقل میزان رنگ قهوه ای در توت خشک تولید شود. میزان جذب مجدد آب در توت خشک سفید تیمار شده با اتیل اولئات ۲ درصد به میزان حداکثر بود .نتایج بدست آمده از تست ارگانولپتیک نشان داد که در میوه توت تیمار شده با متابی سولفیت پتاسیم ۰۵ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد امتیاز ظاهر عمومی در توت خشک شده در حداکثر خود بود حداکثر امتیاز بافت در توت خشک تیمار شده با کلرور کلسیم ۱ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد مشاهده شد. حداکثر امتیاز رنگ در تیمارهای متابی سولفیت پتاسیم ۵/۰ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد وجود داشت. حداکثر امتیاز بو در تیمارهای اسید سیتریک ۱ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد و اسید اسکوربیک ۱ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد مشاهده شد. حداکثر امتیاز طعم در تیمار کلرور کلسیم ۱ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد وجود داشت. به طور کلی از میان پیش تیمار های اعمال شده، محلول های اتیل اولئات ۲ درصد، اسید سیتریک ۱ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد، اسید اسکوربیک۱ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد، متابی سولفیت پتاسیم ۵/۰ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد و کلرور کلسیم ۱ درصد + اتیل اولئات ۲ درصد، بهترین تیمار ها جهت حفظ خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.