تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز» دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد کائولین و جیبرلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی و کاهش آفتاب سوختگی میوه انار (Punica granatum) رقم «رباب نیریز» :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۲

پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر تیمارهای کائولین و جیبرلیک اسید بر کاهش خسارت آفتاب سوختگی و کیفیت میوه انار رقم «رباب نیریز» انجام شد. تیمار کائولین در دو غلظت ۲.۵ و ۵ درصد از اواسط خردادماه در سه نوبت با فاصله زمانی یک ماه روی شاخه ها و میوه ها و تیمار جیبرلیک اسید با غلظت ۱۵۰ میلی گرم در لیتر هم زمان با مرحله اول تیمار کائولین به صورت جداگانه انجام شد. نتایج نشان داد که کاربرد کائولین با غلظت ۵ درصد باعث افزایش اندازه میوه و آریل و کاهش ضخامت پوست میوه نسبت به تیمارهای دیگر شد. میوه های تیمار شده با کائولین ۲.۵ و ۵ درصد و جیبرلیک اسید در مقایسه با شاهد میزان آب دانه بیش تری داشتند. اگرچه کائولین ۵ درصد باعث کاهش محتوای آنتوسیانین آریل ها شد. تیمار جیبرلیک اسید باعث کاهش شدت و درصد آفتاب سوختگی نسبت به تیمار شد. کم ترین درصد و شدت آفتاب سوختگی در تیمارهای کائولین مشاهده گردید که از این لحاظ اختلاف معنی داری بین تیمارهای ۲.۵ و ۵ درصد آن مشاهده نشد. در کل، کاربرد کائولین به طور موثری می تواند باعث کاهش آفتاب سوختگی و افزایش کیفیت میوه انار رقم «رباب نیریز» شود.

کلید واژه: انار، آنتوسیانین، آفتاب سوختگی و ضخامت پوست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.