بررسی اثر زمان انبارداری و اندازه بذر بر ویژگی های جوانه زنی و بنیه بذر واریته های مختلف گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر زمان انبارداری و اندازه بذر بر ویژگی های جوانه زنی و بنیه بذر واریته های مختلف گندم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر زمان انبارداری و اندازه بذر بر ویژگی های جوانه زنی و بنیه بذر واریته های مختلف گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر زمان انبارداری و اندازه بذر بر ویژگی های جوانه زنی و بنیه بذر واریته های مختلف گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر زمان انبارداری و اندازه بذر بر ویژگی های جوانه زنی و بنیه بذر واریته های مختلف گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)

تعداد صفحات :۱۴

به منظور ارزیابی اثر شرایط انبارداری بر ویژگی های جوانه زنی و بنیه بذر گندم یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با چهار تکرار در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۸۹ اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل زمان انبارداری بذور بر حسب روز (۰، ۷ و ۱۴)، اندازه بذر (ریز و درشت) و واریته گندم (فلات، گاسکوژن، سایونز، پیشتاز، بهار و طوس) بودند. هر واحد آزمایشی شامل ۲۵ عدد بذر بود که در بین ۳ لایه کاغذ مرطوب (۲ لایه در زیر و ۱ لایه در رو) با فواصل منظم قرار داده شده و سپس با فشار طبیعی لوله شده و در ظروف استوانه ای به قطر ۴.۵ و ارتفاع ۷.۵ سانتی متر قرار داده شدند. شمارش جوانه زنی به مدت ۸ روز طبق دستورالعمل ISTA صورت گرفت. در روز آخر، درصد گیاهچه های نرمال، طول و وزن خشک ساقه چه گندم تعیین شد. متوسط زمان جوانه زنی برای تیمارهای آزمایشی به تفکیک محاسبه شد. نتایج نشان داد که زمان انبارداری روی ویژگی های جوانه زنی و بنیه بذر گندم دارای اثرات معنی داری بود. با افزایش زمان انبارداری متوسط زمان جوانه زنی بذر گندم، ۲۶.۶ درصد افزایش یافت. زمان انبارداری از طریق کاهش درصد جوانه زنی (۳ درصد)، درصد گیاهچه های نرمال (۱۶.۲ درصد)، طول ساقه چه (۲۷.۲ درصد) و وزن خشک ساقه چه (۲۰.۳ درصد) باعث ایجاد اثرات منفی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های گندم شد. متوسط زمان جوانه زنی و طول ساقه چه حساس ترین صفات مورد بررسی نسبت به زمان انبارداری بودند. کاهش اندازه بذر گندم منجر به افزایش متوسط زمان جوانه زنی و کاهش سایر صفات مورد ارزیابی شد. همچنین انبارداری اثرات منفی شدیدتری روی بذور ریزتر داشت.

کلید واژه: انبارداری بذر، بنیه بذر، جوانه زنی، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.