ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های گندم نان نسبت به تنش خشکی در شرایط آزمایشگاه و مزرعه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های گندم نان نسبت به تنش خشکی در شرایط آزمایشگاه و مزرعه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های گندم نان نسبت به تنش خشکی در شرایط آزمایشگاه و مزرعه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های گندم نان نسبت به تنش خشکی در شرایط آزمایشگاه و مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی مقاومت ژنوتیپ های گندم نان نسبت به تنش خشکی در شرایط آزمایشگاه و مزرعه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: گندم نان، میزان جوانه زنی، پلی اتیلن گلیکول، پتانسیل اسمزی، تنش خشکی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.