اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و درصد پروتئین دانه در دو رقم گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و درصد پروتئین دانه در دو رقم گندم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و درصد پروتئین دانه در دو رقم گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و درصد پروتئین دانه در دو رقم گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات شوری و رژیم های مختلف آبیاری بر عملکرد و درصد پروتئین دانه در دو رقم گندم :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: گندم، پروتئین دانه، شوری، عملکرد، کم آبیاری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.