مقاله اثرات اسانس های گیاهی بر دو گونه مهم آسپرژیلوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات اسانس های گیاهی بر دو گونه مهم آسپرژیلوس دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات اسانس های گیاهی بر دو گونه مهم آسپرژیلوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات اسانس های گیاهی بر دو گونه مهم آسپرژیلوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات اسانس های گیاهی بر دو گونه مهم آسپرژیلوس :

مقاله اثرات اسانس های گیاهی بر دو گونه مهم آسپرژیلوس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در افق دانش از صفحه ۵ تا ۱۵ منتشر شده است.
نام: اثرات اسانس های گیاهی بر دو گونه مهم آسپرژیلوس
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسانس
مقاله زیره سبز
مقاله کاکوتی
مقاله سیاه دانه
مقاله آسپرژیلوس فومیگاتوس
مقاله آسپرژیلوس فلاووس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: خطرات استفاده از داروهای شیمیایی و نگهدارنده های صناعی مواد غذایی، افزایش عفونت های میکروبی مقاوم به پادزیست ها، توجه به آسپرژیلوزیس و مایکوتوکسیکوزیس، به عنوان بیماری های حایز اهمیت قارچی، و هم چنین فساد کپکی محصولات کشاورزی، و از سوی دیگر، ظرفیت اسانس ها، در مقابله با میکروارگانیسم ها، بستر مناسبی را برای تحقیق فراهم نموده است. هدف این مطالعه بررسی اثرات اسانس های زیره سبز، کاکوتی و سیاه دانه رویش یافته در استان خراسان رضوی روی رشد قارچ های آسپرژیلوس فومیگاتوس و آسپرژیلوس فلاووس می باشد.
روش تحقیق: این مطالعه از نوع تجربی است و مواد گیاهی مورد استفاده در این تحقیق، در طی سال ۱۳۸۷ انتخاب و جمع آوری گردیدند. سپس اسانس آن ها به روش تقطیر با آب تهیه شد. با استفاده از روش براث ماکرودیلوسیون، میانگین حداقل غلظت مهار کننده (MIC90) و میانگین حداقل غلظت قارچ کشی (MFC) اسانس های مزبور، در غلظت های ۳، ۵/۲، ۲، ۵/۱، ۱، ۵/۰ و ۲۵/۰ میلی گرم در میلی لیتر، علیه آسپرژیلوس فومیگاتوس و آسپرژیلوس فلاووس، با ۴ بار تکرار آزمایش، تعیین گردید. قارچ های مورد آزمایش پس از کشت در حرارت ۲۸ درجه سانتی گراد و در محیط عصاره مخمر به ترتیب بعد از مدت ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت از نظر درجه رشد مورد بازبینی قرار می گرفتند. سپس با انجام کشت مجدد در محیط ژلوز سیب زمینی، MIC90 و MFC آن ها تعیین می شد.
یافته ها: در مجموع، پس از ۴ بار تکرار آزمایش، میانگین MIC90 اسانس های مذکور علیه هر دو گونه قارچ مورد مطالعه از ۲۵/۰ تا ۷۵/۱ میلی گرم در میلی لیتر تعیین شد و میانگین MFC این اسانس ها از ۵/۰ تا ۵/۲ میلی گرم در میلی لیتر به دست آمد. روغن های اساسی زیره سبز و کاکوتی، قوی ترین فعالیت علیه هر دو گونه قارچی را داشتند (۰۲۵MIC90043). حال آن که اسانس سیاه دانه فعالیت ضدآسپرژیلوسی نسبتا متوسطی را دارا بود (۱۲۵MIC90175).
نتیجه گیری: از یافته های حاصل از این تحقیق می توان نتیجه گرفت که اسانس های زیره سبز، کاکوتی و سیاه دانه دارای عملکرد مناسب ضدقارچی علیه آسپرژیلوس فومیگاتوس و آسپرژیلوس فلاووس هستند و امکان استفاده از آن ها به منظور کاربرد در امور پزشکی، داروسازی، دامپزشکی، صنایع غذایی، رایحه درمانی، آرایشی و بهداشتی به صورت دارو و عناصر ضدقارچی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.