تاثیر هندسه و سرعت ابزار بر تولید حرارت در فرایند برش نانومتری تک بلور مسی با استفاده از روش شبیه سازی دینامیک مولکولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هندسه و سرعت ابزار بر تولید حرارت در فرایند برش نانومتری تک بلور مسی با استفاده از روش شبیه سازی دینامیک مولکولی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هندسه و سرعت ابزار بر تولید حرارت در فرایند برش نانومتری تک بلور مسی با استفاده از روش شبیه سازی دینامیک مولکولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هندسه و سرعت ابزار بر تولید حرارت در فرایند برش نانومتری تک بلور مسی با استفاده از روش شبیه سازی دینامیک مولکولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هندسه و سرعت ابزار بر تولید حرارت در فرایند برش نانومتری تک بلور مسی با استفاده از روش شبیه سازی دینامیک مولکولی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مواد نوین

تعداد صفحات :۱۷

تولید حرارت در طول فرایند ماشین کاری نانومتری یکی از پیامدهایی است که سعی می شود به کمترین حد رسانده شود. این پژوهش به بررسی تاثیر شعاع انحنای نوک ابزار و سرعت برش بر تولید حرارت و بالانس انرژی در قطعه کار می پردازد. در این راستا، فرایند برش نانومتریک بر قطعه کار تک بلور مس، با روش دینامیک مولکولی و تابع پتانسیل فلزی EAM شبیه سازی شده و با ارایه مدل توزیع انرژی، تاثیر عوامل یاد شده مورد بررسی قرار می گیرد. بر اساس نتایج، با نفوذ ابزار به داخل قطعه کار، سرعت اتم هایی که در همسایگی ابزار قرار دارند، به شدت افزایش می یابد. این افزایش موضعی سرعت و تغییر شکل زیاد باعث می شود که دما در قطعه کار به صورت موضعی در اطراف ابزار و براده زیاد شود. افزایش چهار برابری سرعت برش، تنها باعث افزایش حدود %۲۷-۲۱ نیروهای برشی می شود. سرعت برش، اما تاثیر قابل توجهی در تغییرات انرژی پتانسیل، جنبشی و انتقال حرارت در قطعه کار دارد. به گونه ای که در سرعت های برش بالا با کاهش مقدار انتقال حرارت، انرژی جنبشی و پتانسیل زیادی در قطعه کار باقی می ماند که باعث افزایش شدید دما و گرادیان درجه حرارت در قطعه کار می شود. افزایش چهار برابری سرعت برش، از ۵۰m/s به۲۰۰m/s ، باعث افزایش دما در نواحی ماشین کاری از ۳۰۰ oC به ۷۰۰ oC می شود که می تواند در کیفیت سطح ماشین کاری تاثیرگذار باشد. افزون بر این، با افزایش شعاع انحنا ابزار، میزان فشردگی اتم ها در جلوی ابزار افزایش می یابد و باعث افزایش نیروهای ابزار بویژه در جهت عمودی می شود که در نهایت، باعث افزایش گرادیان درجه حرارت در قطعه کار بویژه در ناحیه براده می شود.

کلید واژه: ماشین کاری نانومتری، شبیه سازی دینامیک مولکولی، تولید حرارت، بالانس انرژی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.