مقاله اکوفونستیک عقرب های شهرستان گناباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اکوفونستیک عقرب های شهرستان گناباد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اکوفونستیک عقرب های شهرستان گناباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکوفونستیک عقرب های شهرستان گناباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اکوفونستیک عقرب های شهرستان گناباد :

مقاله اکوفونستیک عقرب های شهرستان گناباد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در افق دانش از صفحه ۵۴ تا ۶۱ منتشر شده است.
نام: اکوفونستیک عقرب های شهرستان گناباد
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فون
مقاله عقرب
مقاله اکولوژی
مقاله گناباد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: عقرب زدگی یکی از مهم ترین مشکلات بهداشتی در جهان است و مسمومیت با سم عقرب ها یکی از فوریت های پزشکی محسوب می شود. بنابراین آشنایی با اکولوژی و بیولوژی گونه های عقرب هر منطقه ضروری است. در خصوص بیولوژی عقرب ها، مطالعات جامع کمی صورت گرفته است و مطالعات آزمایشگاهی قابل قیاس با شرایط طبیعی این بند پا نیست. مطالعه حاضر با اهداف تعیین فون و اکولوژی عقرب های شهرستان گناباد به منظور ارایه راهکارهای بهداشتی درمانی پیشگیرانه از عقرب گزیدگی بوده است.
روش تحقیق: این مطالعه، تحقیقی است توصیفی که با روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای در شهرستان گناباد صورت گرفت و عقرب های صید شده از فروردین تا شهریور ماه سال ۱۳۸۷ بر اساس محل صید در شیشه های حاوی الکل ۷۰ درصد مجزا به آزمایشگاه منتقل و گونه های آن ها از روی کلید تشخیص عقرب های ایران شناسایی گردید.
یافته ها: در مجموع تعداد ۲۱۸ نمونه عقرب از مناطق مختلف شهرستان گناباد صید گردید که سه گونه عقرب Odontobuthus dorie، Androctonus crassicauda و Mesobothus eupeus از خانواده بوتیده مهم ترین گونه های عقرب شهرستان بودند. بیشترین صید از مناطق بیابانی با بافت رسی و ماسه ای مربوط به ادنتوبوتوس دوریه (۶۱ درصد) و کمترین مربوط به آندرکتونوس کراسیکودا (۱۰ درصد) بود. بیشترین وفور عقرب در اماکن داخلی مناطق شهری و روستایی مربوط به مزوبوتوس اپئوس (۲۹ درصد) می باشد و بیشترین فعالیت این گونه ها در تیر ماه بود.
نتیجه گیری: با توجه به نوع گونه های عقرب صید شده، نیاز است در فصول بهار و تابستان اطلاع رسانی و آموزش همگانی در جهت پیشگیری از عقرب گزیدگی صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.