اثر متغیرهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب (UFSW) بر ریزساختار و ویژگی های مکانیکی جوش آلیاژ آلومینیوم ۴۳۴۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر متغیرهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب (UFSW) بر ریزساختار و ویژگی های مکانیکی جوش آلیاژ آلومینیوم ۴۳۴۳ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر متغیرهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب (UFSW) بر ریزساختار و ویژگی های مکانیکی جوش آلیاژ آلومینیوم ۴۳۴۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متغیرهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب (UFSW) بر ریزساختار و ویژگی های مکانیکی جوش آلیاژ آلومینیوم ۴۳۴۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر متغیرهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب (UFSW) بر ریزساختار و ویژگی های مکانیکی جوش آلیاژ آلومینیوم ۴۳۴۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مواد نوین

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش، اثر متغیرهای جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی در زیر آب نظیر سرعت حرکت خطی، سرعت دوران پین و دمای آب بر ریزساختار و ویژگی های مکانیکی جوش آلیاژ آلومینیوم ۴۳۴۳ مورد بررسی قرار گرفته و با شرایط معمول جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی در محیط هوا مقایسه شده است. بدین منظور، جوشکاری در زیر آب در دو دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و ۲ درجه سانتیگراد و هم چنین، در هوای ساکن (شرایط معمول) با گام های جوشکاری متفاوت [سرعت دوران پین/سرعت حرکت خطی=v/w] 0.06، ۰.۰۸ و ۰.۱ میلی متر بر دور به گونه سر به سر روی ورق های آلومینیومی ۴۳۴۳ انجام گردید. نتایج بازرسی چشمی سطوح اتصال نمونه های گوناگون مشخص نمود که قطعات جوشکاری شده در زیر آب و هوا از نظر شکل ظاهری مشابه بوده و بدون عیب و ترک می باشند. نتایج بررسی های متالوگرافی نوری و SEM نشان داد که با کاهش دمای آب و افزایش شدت خنک کنندگی محیط جوشکاری در یک گام جوشکاری ثابت، اندازه رسوبات Si2Fe و فاز b کوچک تر و اندازه دانه ها کاهش می یابد. بالاترین کاهش در اندازه دانه ها، رسوبات Si2Fe و فاز b مربوط به نمونه جوشکاری شده با گام جوشکاری ۰.۱ میلی متر بر دور بود. نتایج آزمون های سختی و کشش نیز مشخص نمودند که با افزایش شدت خنک کنندگی محیط جوشکاری در یک گام جوشکاری ثابت، سختی، استحکام کششی و استحکام تسلیم افزایش یافته و درصد ازدیاد طول نسبی کاهش می یابد و در مجموع بالاترین ویژگی های کششی (استحکام کششی و استحکام تسلیم) و سختی مربوط به نمونه جوشکاری شده با گام ۰.۱ میلی متر بر دور در محیط زیر آب ۲ درجه سانتی گراد می باشد.

کلید واژه: جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی زیر آب، آلومینیوم ۴۳۴۳، فراسنج های جوشکاری، ریزساختار، ویژگی های مکانیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.