تاثیر فرآیند تبلور مجدد و پیرسازی بر رفتار سوپرالاستیسیته و استحاله مارتنزیتی در سیم های حافظه دار NiTi غنی از نیکل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فرآیند تبلور مجدد و پیرسازی بر رفتار سوپرالاستیسیته و استحاله مارتنزیتی در سیم های حافظه دار NiTi غنی از نیکل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فرآیند تبلور مجدد و پیرسازی بر رفتار سوپرالاستیسیته و استحاله مارتنزیتی در سیم های حافظه دار NiTi غنی از نیکل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فرآیند تبلور مجدد و پیرسازی بر رفتار سوپرالاستیسیته و استحاله مارتنزیتی در سیم های حافظه دار NiTi غنی از نیکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فرآیند تبلور مجدد و پیرسازی بر رفتار سوپرالاستیسیته و استحاله مارتنزیتی در سیم های حافظه دار NiTi غنی از نیکل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی)

تعداد صفحات :۱۲

در تحقیق حاضر تاثیر عملیات حرارتی آنیل و هم چنین عملیات پیرسازی پس از عملیات حرارتی آنیل بر روی رفتار سوپرالاستیسیت ه آلیاژ ۴۰ و ۶۰ درصد کارسرد شده نیکل- تیتانیم غنی از نیکل مورد تحقیق و مطالعه قرار گرفت. برای ارزیابی رفتار سوپرالاستیسیته، آزمایش کشش در دمای ۳۷oC با سرعت حرکت فک برابر با ۰.۱ mm/min و تا کرنش اعمالی ۵.۵ درصد استفاده شد. نتایج نشان داد که در حضور دانه های ریز ناشی از تبلور مجدد در ریز ساختار آلیاژ، رفتار سوپرالاستیسیته بهبود می یابد ولی همواره مقدار تقریبی ۲% کرنش باقی مانده در منحنی تنش- کرنش نمونه ها مشاهده می شود. در حضور تلفیقی از دانه های ریز تبلورمجدد یافته، ناشی از عملیات حرارتی آنیل، هم چنین رسوبات Ni4Ti3، ناشی از عملیات پیرسازی پس از فرآیند آنیل، بهترین رفتار سوپرالاستیسیته بدون هیچ کرنش باقی مانده ای مشاهده می گردد. نتایج نشان دادند که تغییر اندازه دانه ها موجب تغییر توزیع رسوبات درون ریزساختار شده که این امر باعث تغییر در دماهای استحاله می گردد. بنابراین می توان بیان کرد که با تغییر اندازه دانه ها در طی فرآیند آنیل و با انجام پیرسازی متعاقب آن، می توان دماهای استحاله را کنترل نمود.

کلید واژه: تبلور مجدد، سوپرالاستیسیته، آلیاژ حافظه دار NiTi، دماهای استحاله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.