شبیه سازی الگوهای شلیک پتانسیل عمل نورون های هرمی و کنترل مشخصه های آنها با استفاده از جریان های پتاسیمی گذرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی الگوهای شلیک پتانسیل عمل نورون های هرمی و کنترل مشخصه های آنها با استفاده از جریان های پتاسیمی گذرا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی الگوهای شلیک پتانسیل عمل نورون های هرمی و کنترل مشخصه های آنها با استفاده از جریان های پتاسیمی گذرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی الگوهای شلیک پتانسیل عمل نورون های هرمی و کنترل مشخصه های آنها با استفاده از جریان های پتاسیمی گذرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی الگوهای شلیک پتانسیل عمل نورون های هرمی و کنترل مشخصه های آنها با استفاده از جریان های پتاسیمی گذرا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران – الف مهندسی برق

تعداد صفحات :۱۳

سلول های هرمی هسته حلزونی پشتی (DCN)، دارای الگوهای پاسخ نورونی با تاخیرهای متفاوتی هستند. این سلول ها دارای دو جریان پتاسیمی گذرا به نام های IKif و IKis هستند که به ترتیب دارای دریچه های نافعال شوندگی با دینامیک سریع و آهسته می باشند. جریان های پتاسیمی گذرا یعنی جریان های دارای دریچه های فعال شوندگی و نافعال شوندگی در تنظیم تاخیر قبل از شلیک پتانسیل های عمل تاثیر دارند. این جریان ها الگوهای متفاوتی از پاسخ نورونی مانند شلیک پیوسته بلافاصله بعد از اعمال تحریک یا پاسخ گویی با تاخیری طولانی بعد از ایجاد یک تک اسپایک پیشتاز یا حتی بدون تک اسپایک آغازین را به نمایش می گذارند. در گزارش پیش رو، رفتار پاسخ نورونی سلول های هرمی DCN با استفاده از یک مدل دارای رسانایی ۳ متغیره شبیه سازی شده است و در ادامه با استفاده از روش های تحلیلی سیستم های دینامیکی، مکانیسم های زیربنایی پاسخ های نورونی مدل ارائه شده توجیه شده است. این مدل نسخه کاهش یافته ای از یک مدل الکتروفیزیولوژیکی با ۱۰ متغیر حالت می باشد.

کلید واژه: پاسخ نورونی، مدل سازی سلولی، هسته حلزونی پشتی (DCN)، تاخیر پاسخ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.