مقاله بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیش گویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیش گویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیش گویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیش گویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیش گویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه :

مقاله بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیش گویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۲۱ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیش گویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیبولون
مقاله HRT
مقاله نشانگرهای بیماری های قلبی و عروقی
مقاله یائسگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: یائسگی به صورت قطع دائمی قاعدگی به مدت یکسال تعریف می شود. تیبولون یک ترکیب اختصاصی بافت است که دارای فعالیت های استروژنیک و پروژستاژنیک و آندروژنیک ضعیف است که این خواص اثر مناسبی روی علایم یائسگی دارند. این پژوهش یک مطالعه تجربی از نوع کارآزمایی بالینی و تحلیلی به منظور بررسی مقایسه ای اثر تیبولون و HRT بر روی نشانگرهای پیشگویی کننده بیماری های قلبی و عروقی در زنان یائسه است.
مواد و روش ها: از میان زنانی که در دوران یائسگی با میانگین سنی ۴۵-۶۰ سال قرار داشتند، ۱۴۰ نفر که مشخصات واحد نمونه را دارا بودند، انتخاب شدند.
گروه اول: روزانه ۵/۲ میلی گرم قرص تیبولون و یک عدد قرص کلسیم دی روزانه (۵۰۰mg+200Iu) دریافت کردند.
گروه دوم: روزانه یک عدد قرص استروژن کونژوگه به مقدار ۶۲۵/۰ میلی گرم به اضافه ۵/۲ میلی گرم مدروکسی پروژسترون استات و یک عدد قرص کلسیم دی روزانه (۵۰۰mg+200Iu) دریافت کردند.
گروه سوم: روزانه یک عدد قرص کلسیم دی روزانه (۵۰۰mg+200Iu) دریافت کردند.
سطح سرمی CRP و لیپیدهای پلاسما در ابتدا و شش ماه بعد اندازه گیری و با هم مقایسه شد
نتایج: در گروه درمانی اول، مقدار HDL و LDLکلسترول و توتال کلسترول ،تری گلیسیرید بعد از درمان در مقایسه با قبل از درمان کاهش یافت که این اختلاف معنادار است (P<0.05)، نتایج ما حاکی از آن است که هر دو روش تیبولون و HRT سطح CRP سرم را بالا می برند، اما این افزایش در گروهHRT بیشتر است (P<0.05). در گروه دوم، سطح سرمی HDL کلسترول بعد از درمان افزایش و LDL کلسترول و کلسترول توتال کاهش و تری گلیسرید و CRP افزایش نشان دادند که این اختلاف معنادار است (P<0.05). در گروه سوم، در سطوح LDL و توتال کلسترول و تری گلیسرید کاهش مشاهده شد که این اختلاف معنادار است (P<0.05).
نتیجه گیری: علی رغم برخی اثرات سوء تیبولون بر بعضی از مقادیر چربی های خون،تیبولون می تواند جایگزین مناسبی برای HRT جهت تقلیل یا حذف برخی از عوارض حاصل از یائسگی مانند بیماری های قلبی و عروقی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.