مقاله اثر ویتامین E در درمان منوراژی در بیماران مبتلا به خونریزی دیسفونکسیونل رحمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ویتامین E در درمان منوراژی در بیماران مبتلا به خونریزی دیسفونکسیونل رحمی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ویتامین E در درمان منوراژی در بیماران مبتلا به خونریزی دیسفونکسیونل رحمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ویتامین E در درمان منوراژی در بیماران مبتلا به خونریزی دیسفونکسیونل رحمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ویتامین E در درمان منوراژی در بیماران مبتلا به خونریزی دیسفونکسیونل رحمی :

مقاله اثر ویتامین E در درمان منوراژی در بیماران مبتلا به خونریزی دیسفونکسیونل رحمی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۵۹ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: اثر ویتامین E در درمان منوراژی در بیماران مبتلا به خونریزی دیسفونکسیونل رحمی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منوراژی
مقاله خونریزی دیسفونکسیونل رحمی
مقاله پروستاگلاندین ها
مقاله ویتامین E

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: منوراژی یا از دست دادن بیش از هشتاد سی سی خون در هر سیکل قاعدگی، یکی از شایع ترین (۴/۷۴ درصد) علل کم خونی فقر آهن در زنان است. منوراژی کیفیت زندگی زنان را کاهش داده و تهدیدی برای زندگی فردی و اجتماعی زنان است. به دلیل شیوع و اهمیت منوراژی، تحقیق حاضر در جهت تعیین اثر درمانی ویتامین E بر منوراژی انجام شده است.
مواد و روش ها: این مطالعه روی ۶۲ نفر از افراد منوراژیک ۴۵-۲۰ ساله با BMI=19.8-29 و سیکل های قاعدگی منظم انجام شد و با وجود بیماری های سیستمیک، پاپ اسمیر یا سونوگرافی غیرطبیعی، استفاده از روش های ضدبارداری خوراکی، IUD و بستن لوله، شیردهی یا هموگلوبین کم تر از ده بیماران از مطالعه خارج شدند. به داوطلبان چهارصد واحد ویتامین E یا پلاسبو از دو روز قبل از قاعدگی تا سه روز اول قاعدگی داده شد و پنجاه میلی گرم فروس سولفات از روز اول قاعدگی تا یک هفته تجویز شد. درمان به مدت چهار سیکل قاعدگی انجام گرفت. میزان خونریزی و طول مدت قاعدگی در ماه دوم و چهارم درمان به وسیله جدول Pictorial Blood Loss Assessment Chart (PBLAC) اندازه گیری شد. هموگلوبین داوطلبان نیز یک بار قبل و سپس در پایان درمان اندازه گیری شد. در پایان ماه چهارم میزان رضایت و پذیرش درمان نیز بررسی شد.
نتایج: میزان خونریزی قاعدگی و همچنین طول مدت قاعدگی پس از دو و چهار ماه درمان با ویتامین
E و پس از چهار ماه درمان با پلاسبو کاهش یافت. اختلاف معنادار آماری در امتیاز PBLACبین دو گروه پس از دو ماه (P=0.342) و چهار ماه درمان (P=0.568) و در طول مدت قاعدگی در ماه دوم (P=0.738) و ماه چهارم درمان (P=0.842) مشاهده نشد، اما «میزان رضایت از درمان» با (P=0.004) و «تمایل به مصرف ویتامین E در آینده» با (۰۲۰/۰( P=، گروه ویتامین E از درمان رضایت بیشتری داشتند.
نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد با استفاده از ابزار PBLAC، ویتامین E در کاهش میزان و مدت خونریزی قاعدگی نسبت به پلاسبو تاثیری نداشته است، اما ویتامین E می تواند با تاثیر بر نشانه های همراه قاعدگی سبب کاهش درد دیسمنوره و تسکین میگرن قاعدگی شده و در نتیجه سبب کاهش استرس روحی در زنان مصرف کننده ویتامین شود. همچنین ویتامین E فاقد اثرات جانبی است، تاثیر موارد فوق ممکن است دلیل رضایت و پذیرش بالای ویتامین E باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.