مقاله فرایند جداسازی دو ژن wsp و ۱۶S rRNA باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis در پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرایند جداسازی دو ژن wsp و ۱۶S rRNA باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis در پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایند جداسازی دو ژن wsp و ۱۶S rRNA باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis در پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند جداسازی دو ژن wsp و ۱۶S rRNA باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis در پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایند جداسازی دو ژن wsp و ۱۶S rRNA باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis در پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران :

مقاله فرایند جداسازی دو ژن wsp و ۱۶S rRNA باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis در پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله میکروب شناسی پزشکی ایران از صفحه ۵۳ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: فرایند جداسازی دو ژن wsp و ۱۶S rRNA باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis در پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Wolbachia pipientis؛ فلبوتوموس پاپاتاسی
مقاله ژن RNA ریبوزومی (۱۶ s rRNA)
مقاله ژن پروتئین سطحی (wsp gene)
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: باکتری داخل سلولی Wolbachia pipientis از جمله باکتری های ریکتزیایی است. ژن این باکتری در حشرات به صورت مادرزادی به ارث می رسد و می تواند عامل ایجاد ناسازگاری های سیتوپلاسمی باشد. این باکتری به طور بالقوه می تواند در دستکاری های ژنتیکی جمعیت و کنترل ناقلین برخی بیماری ها مفید باشد. در این مطالعه W. pipientis با استفاده از روشPCR در پشه خاکی گونه فلبوتوموس پاپاتاسی، ناقل بیماری لیشمانیوز جلدی نوع روستایی ایران، ردیابی و مشخص شد. برای این منظور از ژن RNAریبوزومی (۱۶ s rDNA) و ژن پروتئین سطحی ولباکیا (wsp gene) استفاده گردید.
روش بررسی: برای تشخـیص و ردیابی باکتـری W. pipientis از ژن RNAریبوزومـی (۱۶ s rDNA) و ژن پروتئـین سطـحی ولباکیا (wsp gene) اسـتفاده شد. با استفاده از روش PCR، از دو جفت پـرایمـر اختـصاصی (wsp ۶۹۱R/81F) و (۱۶S 994R/99F) استفاده گردید. توالی های بدست آمده با نرم افزار Sequencher TM v.3.1 ویراستاری و مقایسه شدند. جهت مشخص کردن هاپلوتایپ های W. pipientis و آنالیز و ترسیم درخت فیلوژنتیکی آن از نرم افزار PAUP (Phylogenetic Analysis Using Parsimony) استفاده شد.
یافته ها: از ۱۶۵ عدد پشه خاکی فلبوتوموس پاپاتاسی، قطعه ژنی wsp در (%۷۵۲) ۱۲۴ و قطعه ژنی ۱۶srDNA در (%۷۴۵) ۱۲۳، پشه خاکی تکثیر و تعیین توالی شد. برای هر ژن فقط یک هاپلوتایپ منفرد یافت شد.
نتیجه گیری: استفاده از یک سویه ژنتیکی تعریف شده برای W. pipientis در استفاده از ترانسژن ها، امکان انتقالLeishmania major را توسط پشه خاکی، به منظور جلوگیری از انتشار آن، افزایش می دهد. سویه های ژنتیکی این باکتری می توانند فنوتیپ ناسازگاری سیتوپلاسمی را در جمعیت پشه خاکی گونه فلبوتوموس پاپاتاسی نشان دهند. با توجه به وجود آلودگی طبیعی ولباکیا در پشه خاکی ها و ناسازگاری سیتوپلاسمی، امکان استفاده از ولباکیا به عنوان ترانسژن ژن های هدف در بین جمعیت پشه خاکی ها مورد نظر، می توان جمعیت ناقلین را تحت کنترل در آورد و با گسترش بیماری لیشمانیوز مقابله کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.