مقاله مقایسه فراوانی هلیکوباکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور با استفاده از فناوری های ELISA و PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فراوانی هلیکوباکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور با استفاده از فناوری های ELISA و PCR دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فراوانی هلیکوباکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور با استفاده از فناوری های ELISA و PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فراوانی هلیکوباکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور با استفاده از فناوری های ELISA و PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فراوانی هلیکوباکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور با استفاده از فناوری های ELISA و PCR :

مقاله مقایسه فراوانی هلیکوباکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور با استفاده از فناوری های ELISA و PCR که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان و پاییز ۱۳۸۸ در مجله میکروب شناسی پزشکی ایران از صفحه ۱۵ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه فراوانی هلیکوباکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور با استفاده از فناوری های ELISA و PCR
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نازایی
مقاله هلیکوباکتر پیلوری
مقاله زنان
مقاله ELISA؛ PCR

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: هرچند هلیکوباکتر پیلوری عامل گاستریت می باشد، اما با توجه به خصوصیات آن به نظر می رسد که بتواند در دستگاه تناسلی کلونیزه و خطر ناباروری را افزایش دهد. هدف از این مطالعه مقایسه فراوانی هلیکو باکتر پیلوری در زنان بارور و نابارور به روش های ELISA و PCRبود. تا بتوان به ارتباط بین هلیکوباکتر پیلوری با نازایی در زنان پرداخت.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – مقطعی ۲۵۰ زن شامل (%۵۲۴) ۱۳۱ نابارور (مورد) و (%۴۷۶) ۱۱۹ بارور (شاهد) مراجعه کننده به مرکز تحقیقات درمانی ناباروری یزد بررسی شدند. پس از جمع آوری نمونه خون آزمایش الیزا انجام شد و میزان IgG و IgM در افراد مشخص گردید. همزمان دو سوآب از واژن افراد جهت انجام آزمون PCR تهیه گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های T-test و مجذور کای استفاده شد.
یافته ها: از ۲۵۰ نفر تیتر آنتی بادی در ۱۵۸ نفر (%۶۳۲) شامل ۷۸ نفر گروه مورد (%۶۵۵۴) و ۸۰ نفر (%۶۱۱) گروه شاهد، مثبت بود (P=0.463). IgM در کلیه نمونه ها منفی بود. ننایج نشان داد که در ۳ نفر (%۱۰۰) از افرادی که علت نازایی آنها Ovarian Factor بود، در ۲۶ نفر (%۷۰۲) با علت Polycystic Ovarian، در ۱۸ نفر (%۵۲۵) با علت Tubal Factor و در ۲۱ نفر (%۵۰) با علت نازایی نامشخص تیتر آنتی بادی مثبت بود. بیشترین موارد مثبت تیتر آنتی بادی در گروه های سنی ۳۹-۳۰ سال بود (گروه های شاهد و مورد به ترتیب %۶۱۲ و %۶۳۶)، که معنی دار نبود
نتیجه گیری: هر چند میانگین تیتر IgG در زنان نابارور بیشتر است اما معنی دار نیست. بنابراین، به نظر می رسد که عفونت هلیکوباکتر پیلوری با نازایی ارتباط نداشته باشد. اما، موارد مثبت تیتر آنتی بادی در صورتPolycystic Ovarian بیشتر است. آیا ممکن است که باکتری مزبور در ایجاد آن نقش داشته باشد؟

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.