اثر تغذیه ای سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک و عملکرد زنبور عسل (.Apis mellifera L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تغذیه ای سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک و عملکرد زنبور عسل (.Apis mellifera L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تغذیه ای سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک و عملکرد زنبور عسل (.Apis mellifera L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغذیه ای سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک و عملکرد زنبور عسل (.Apis mellifera L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تغذیه ای سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک و عملکرد زنبور عسل (.Apis mellifera L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: تغذیه زنبور عسل، اکسی تتراسیکلین، نئومایسین، پروبیوتیک، اسید استیک، عملکرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.