زمان گل انگیزی و اثرهای محلول پاشی با عناصر ازت، روی و بور بر ویژگی های کیفی و عملکرد انگور (.Vitis vinifera L) رقم سیاه در سی سخت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زمان گل انگیزی و اثرهای محلول پاشی با عناصر ازت، روی و بور بر ویژگی های کیفی و عملکرد انگور (.Vitis vinifera L) رقم سیاه در سی سخت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زمان گل انگیزی و اثرهای محلول پاشی با عناصر ازت، روی و بور بر ویژگی های کیفی و عملکرد انگور (.Vitis vinifera L) رقم سیاه در سی سخت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زمان گل انگیزی و اثرهای محلول پاشی با عناصر ازت، روی و بور بر ویژگی های کیفی و عملکرد انگور (.Vitis vinifera L) رقم سیاه در سی سخت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زمان گل انگیزی و اثرهای محلول پاشی با عناصر ازت، روی و بور بر ویژگی های کیفی و عملکرد انگور (.Vitis vinifera L) رقم سیاه در سی سخت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور تعیین زمان گل انگیزی و اثر محلول پاشی عناصر ازت (اوره)، روی (سولفات روی) و بور (اسید بوریک) بر ویژگیهای کیفی و عملکرد انگور سیاه، طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۵ دو آزمایش جداگانه درمنطقه سی سخت انجام شد. در آزمایش اول جهت تعیین زمان گل انگیزی، از نیمه اول خرداد ماه تا اواخر مرداد ماه سال ۱۳۸۳ به فاصله هر ۱۵ روز ۳ بوته و روی هر بوته ۳ شاخه انتخاب و عمل حلقه برداری و قطع برگ ها روی آنها صورت گرفت. با بررسی این شاخه ها در بهار سال بعد، مشخص گردید که انگیزش گل حدودا در نیمه اول تیرماه است. در آزمایش دوم، تیمارهای محلول پاشی عناصر ازت، روی و بور در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۸ تیمار (شاهد، ازت، روی، بور، ازت + روی، ازت + بور، روی + بور، ازت + روی + بور با غلظت ۵ در هزار) و ۴ تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد که، اثر تیمارهای محلول پاشی بر صفات مواد جامد محلول، اسیدیته، نسبت قند به اسید، واکنش آب میوه و عملکرد در سطح احتمال ۱% معنی دار بود. بنابراین کاربرد تیمار ترکیبی ازت و بور با غلظت %./۵ کیفیت میوه را نسبت به سایر تیمارها افزایش داد. همچنین کاربرد تمام تیمارهای محلول پاشی میزان عملکرد را در سال تیمار و سال بعد از آن نسبت به شاهد افزایش داد.

کلید واژه: گل انگیزی، انگور سیاه، محلول پاشی، ازت، روی، بور(B)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.