تاثیر زمان های مختلف کیورینگ عامل باندینگ بر میزان ریزنشت در مارجین های مینایی و عاجی با دو سیستم کیورینگ مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان های مختلف کیورینگ عامل باندینگ بر میزان ریزنشت در مارجین های مینایی و عاجی با دو سیستم کیورینگ مختلف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان های مختلف کیورینگ عامل باندینگ بر میزان ریزنشت در مارجین های مینایی و عاجی با دو سیستم کیورینگ مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان های مختلف کیورینگ عامل باندینگ بر میزان ریزنشت در مارجین های مینایی و عاجی با دو سیستم کیورینگ مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان های مختلف کیورینگ عامل باندینگ بر میزان ریزنشت در مارجین های مینایی و عاجی با دو سیستم کیورینگ مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: عدم ایجاد سیل مناسب در ترمیم های کامپوزیتی از مشکلات مرتبط با کاربرد این مواد ترمیمی محسوب می گردد، خصوصیات سیستم باندینگ می تواند در سیل این ترمیم ها موثر باشد. هدف از این مطالعه تعیین میزان ریزنشت کامپوزیت در زمان های مختلف کیورینگ باندینگ در حفره های Cl V کیور شده با دو سیستم کیورینگ مختلف می باشد.روش بررسی: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی، شصت دندان حفرات استاندارد Cl V در شصت دندان انسان تراش داده شد. دندان ها به شش گروه تقسیم شدند، پس از اچ و باندینگ با Excite توسط دستگاه های QTH و LED به مدت بیست، سی و چهل ثانیه نوردهی شدند و ترمیم با کامپوزیت انجام گردید، سپس دندان ها تحت سه هزار سیکل حرارتی در دماهای ۵۵-۵ درجه سانتی گراد قرار گرفته و بعد از قرار گرفتن در محلول فوشین قلیایی %۰.۵ به صورت اکلوزوجینجیوال و از وسط ترمیم برش و درجات ریزنشت در آنها با یک معیار پنج قسمتی توسط استریومیکروسکوپ ارزیابی شد. برای آنالیز آماری از آزمون Mann-Witney و Kruskal-Wallis با p<0.05 به عنوان سطح معنی دار استفاده شد.یافته ها: در مارجین های مینایی هیچ ریزنشتی مشاهده نشد. نوع دستگاه لایت کیور تاثیری در میزان ریزنشت در مارجین های عاجی نداشت. (p>0.05)، اثر مدت زمان تابش هم بر میزان ریزنشت در مارجین های عاجی معنی دار نبود (p>0.05).نتیجه گیری: کاربرد دستگاه های لایت کیور LED و QTH در زمان های بیست، سی و چهل ثانیه ای تاثیری در مقادیر ریزنشت در حفرات Cl V نداشت.

کلید واژه: ریزنشت، لایت کیور، پلی مریزاسیون، باندینگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.