اثر سطوح متفاوت آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح متفاوت آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی مشهد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح متفاوت آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح متفاوت آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح متفاوت آبیاری بر عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم نخود (.Cicer arietinum L) در شرایط آب و هوایی مشهد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حبوبات ایران

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی اثر سطوح مختلف آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و تحمل به خشکی چهار رقم نخود، آزمایشی در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ در شرایط آب و هوایی مشهد اجرا شد. سطوح آبیاری شامل چهار سطح آبیاری کامل، آبیاری با ضریب کم آبیاری ۱۰ درصد، آبیاری با ضریب کم آبیاری ۲۰ درصد و آبیاری با ضریب کم آبیاری ۵۰ درصد با ارقام جم، کرج ۳۱-۶۰-۱۲،ILC482 و کاکا به صورت کرت های خردشده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار مورد مقایسه قرار گرفتند. مقدار نیاز آبی در هر یک از سطوح آبیاری بر اساس سند آب کشور (با استفاده از نرم افزار NETWAT) و بر اساس روش پنمن مانتیس محاسبه گردید. نتایج آزمایش نشان داد که سطوح مختلف آبیاری، اثر معنی داری بر صفات عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، تعداد غلاف و تعداد دانه در مترمربع و نیز وزن ۱۰۰ دانه ارقام نخود داشتند. طبق نتایج حاصل، با افزایش میزان آب آبیاری، تعداد غلاف در مترمربع، تعداد دانه در مترمربع، وزن ۱۰۰ دانه و در نتیجه عملکرد دانه افزایش یافت. در بین ارقام، در تمامی سطوح آبیاری، رقم کاکا با ۹۳۰ کیلوگرم در هکتار بیشترین و رقم کرج با ۱۶۷ کیلوگرم در هکتار کمترین عملکرد دانه را دارا بودند. در این مطالعه، به ترتیب رقم های کاکا،ILC482 و جم بیشترین تحمل به خشکی را از خود نشان دادند. رقم ILC482 در شرایط آبیاری کامل دارای عملکردی کمتر نسبت به رقم جم بود ولی در تیمارهای کم آبیاری ۲۰ درصد و کم آبیاری ۵۰ درصد، عملکردی بیشتر نسبت به رقم جم از خود نشان داد و در مقایسه با سایر ارقام، صفات اندازه گیری شده آن، کمتر تحت تاثیر کم آبیاری قرار گرفت. با توجه به نتایج این آزمایش، رقم ILC482 را می توان به عنوان رقمی مناسب برای شرایط کم آبیاری و یا احتمالا دیم در نظر گرفت.

کلید واژه: ارقام نخود، تنش خشکی، عملکرد دانه، کم آبیاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.