توسعه یک مدل توصیفی دسترسی فضایی به خدمات درمان عمومی با استفاده از روش حوزه نفوذ شناور دومرحله ای (مطالعه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توسعه یک مدل توصیفی دسترسی فضایی به خدمات درمان عمومی با استفاده از روش حوزه نفوذ شناور دومرحله ای (مطالعه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توسعه یک مدل توصیفی دسترسی فضایی به خدمات درمان عمومی با استفاده از روش حوزه نفوذ شناور دومرحله ای (مطالعه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توسعه یک مدل توصیفی دسترسی فضایی به خدمات درمان عمومی با استفاده از روش حوزه نفوذ شناور دومرحله ای (مطالعه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توسعه یک مدل توصیفی دسترسی فضایی به خدمات درمان عمومی با استفاده از روش حوزه نفوذ شناور دومرحله ای (مطالعه موردی: منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای جغرافیای انسانی (پژوهش های جغرافیایی)

تعداد صفحات :۱۸

دسترسی فضایی از مفاهیم اصلی در ادبیات برنامه ریزی حمل و نقل و جغرافیا، به ویژه در ابعاد اجتماعی، ازجمله عدالت است. در مقاله پیش رو، مفهوم دسترسی مورد بررسی قرار گرفته و یک مدل توصیفی با استفاده از روش حوزه نفوذ شناور دو مرحله ای، برای تحلیل دسترسی فضایی به خدمات درمان عمومی در منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان ارائه می شود. هدف این مقاله، تحلیل کمی برابری (یا نابرابری) فضایی حوزه های آماری مختلف، از نظر دسترسی به خدمات درمان عمومی با استفاده از مدل های ریاضی است. روش پژوهش از نوع تحلیلی- توصیفی و داده های این تحلیل شامل اطلاعات جغرافیایی مکان و فراوانی نیروهای مراکز خدماتی در منطقه، داده های جمعیتی حوزه ها و شبکه معابر در منطقه است که به واسطه رویکرد تحلیل توزیع فضایی، از ابزار تحلیل گر شبکه نرم افزار Arc GIS استفاده شده است. نتایج پژوهش حاکی از آن است که این منطقه از نظر استاندارد تعداد نیرو از وضعیت به نسبت مناسبی برخوردار است. با این وجود، توزیع فضایی نامناسب این نیروها در سطح منطقه، به ایجاد نابرابری بین حوزه ها در دسترسی به این خدمات منجر شده است. مقادیر به دست آمده برای میانگین و انحراف معیار دسترسی (۰.۰۰۴۶۱ و ۰.۰۰۰۶۵۵)، حاکی از اختلاف قابل توجه دسترسی فضایی به خدمات بین حوزه هاست، به گونه ای که دسترسی حد ود ۶۸ درصد از حوزه ها، پایین تر از میانگین منطقه است که گویای عدم وجود فرصت برابر برای شهروندان است. حوزه های آماری واقع در شرق منطقه، نسبت به حوزه های غربی، دسترسی ضعیف تری به خدمات دارند. نتیجه دیگر اینکه وضعیت دسترسی در حوزه های غربی، همگن تر از حوزه های شرقی است. از روش مورد استفاده در این مقاله، می توان برای بررسی دسترسی فضایی به انواع مختلف خدمات و چگونگی توزیع جغرافیایی آن، به شکل ریاضی و کمی برای شناخت وضع موجود و برنامه ریزی برای رفع کاستی های احتمالی بهره برد.

کلید واژه: دسترسی فضایی، روش حوزه نفوذ شناور دو مرحله ای، توزیع فضایی خدمات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.