بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر نفتالین استیک اسید، سولفات پتاسیم و سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کلمانتین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۸

نارنگی کلمانتین از ارقام زودرس مرکبات می باشد که سطح نسبتا وسیعی از باغات مرکبات جهان و ایران را به خود اختصاص داده است. این پژوهش به منظور بررسی اثر نفتالین استیک اسید (صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر)، سولفات پتاسیم (صفر، ۱۰ و ۲۰ گرم بر لیتر)، و سولفات روی (صفر، ۲ و ۴ گرم بر لیتر) بر ویژگی های کمی و کیفی میوه به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و در مجموع با ۲۷ تیمار بر روی درختان نارنگی کلمانتین ۸ ساله پیوندی بر روی پایه لیمو به اجرا در آمد. محلول پاشی در ۱۰ تیر زمانی که قطر متوسط میوه ها ۱۵ میلیمتر بود انجام شد بر اساس نتایج به دست آمده، نشان داده شد که بیشترین میزان اندازه، وزن، درصد آب و ویتامین ث مربوط به اثر متقابل تیمار ۲۰۰ میلی گرم NAA، ۲۰ گرم سولفات پتاسیم و ۴ گرم سولفات روتی بر لیتر می باشد و تفاوت معنی داری با شاهد وجود داشت، بیشترین اسید کل مربوط به همین تیمار بود اما تفاوت معنی داری با شاهد وجود نداشت. بیشترین سفتی مربوط اثر متقابل تیمار ۴ گرم روی و ۲۰ گرم پتاسیم در لیتر بود و کمترین سفتی مربوط به تیمار ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر NAA می باشد. کمترین مواد جامد محلول میوه در تیمار ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر NAA و بیشترین مقدار در تیمار ۱۰۰ میلی گرم NAA، ۲۰ گرم سولفات پتاسیم و ۲ گرم سولفات روی که با هم بکار برده شده بود به دست آمد.

کلید واژه: سولفات پتاسیم، سولفات روی، نفتالین استیک اسید، نارنگی کلمانتین، خصوصیات کمی و کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.