بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در عصاره لیپوفیلیک گیاه Onosma chlorotricum Boiss & Noe به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در عصاره لیپوفیلیک گیاه Onosma chlorotricum Boiss & Noe به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در عصاره لیپوفیلیک گیاه Onosma chlorotricum Boiss & Noe به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در عصاره لیپوفیلیک گیاه Onosma chlorotricum Boiss & Noe به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فیتوشیمیایی و ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در عصاره لیپوفیلیک گیاه Onosma chlorotricum Boiss & Noe به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جنتاشاپیر

تعداد صفحات :۸

زمینه: در طب عامه استان لرستان، عصاره روغنی ریشه گیاه تشنه داری (Onosma chlorotricum) به صورت موضعی برای بهبود زخم استفاده می شود. تاکنون هیچ ترکیب فعال بیولوژیکی از این گیاه گزارش نشده است. فعالیت آنتی اکسیدانی یکی از مکانیسم های احتمالی بهبود زخم است. امروزه با تغییر سبک زندگی و بالا رفتن استرس، میزان عوامل اکسیداتیو در بدن افزایش یافته است. گرایش جوامع امروزی به استفاده از منابع طبیعی و بویژه گیاهی برای جلوگیری از آسیب واکنش های اکسیداتیو است. عصاره ان – هگزانی ریشه گیاه می تواند نماینده مناسبی از عصاره روغنی مورد استفاده در طب عامه باشد. این مطالعه ترکیبات عصاره ان – هگزانی ریشه گیاه تشنه داری را از نظر اثر آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی مورد بررسی قرار داده است.روش: عصاره ان – هگزانی ریشه گیاه به روش سوکسله تهیه شد. اجزای آن در سیستم حلال ان – هگزان: کلروفرم (۱۰:۹۰) به روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) جداسازی و جهت بررسی اثر آنتی اکسیدانی، از DPPH و برای ارزیابی فیتوشیمیایی از معرف های پاشیدنی بر روی TLC اسپری شد.نتایج: ترکیبات با اثر آنتی اکسیدانی به صورت نقاط سفید در زمینه صورتی مشاهده شدند. فرکشن های با Rf معادل ۰.۹، ۰.۷، ۰.۳۷، ۰.۲۱ و ۰.۱۳ اثر آنتی اکسیدانی نشان دادند و با استفاده از معرف های پاشیدنی ترکیب فنولی، ترپنوئیدی و فنیل پروپانوئیدی و احتمالا دارای ساختار نفتوکینونی و از مشتقات آلکانین شیکونین می باشند.نتیجه گیری: این مطالعه، اثر آنتی اکسیدانی برخی از اجزای عصاره لیپوفیل ریشه گیاه تشنه داری را نشان می دهد و احتمال اینکه اثر آنتی اکسیدانی آن از عوامل تاثیرگذار در فرآیندهای بهبود زخم باشند را مطرح می نماید.

کلید واژه: Onosma chlorotricum، تشنه داری، آنتی اکسیدان، DPPH، فیتوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.