مقاله شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن :

مقاله شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۲۷ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: شبیه سازی عددی رطوبت دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) در طی خشک کردن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانشه شلتوک
مقاله رقم علی کاظمی
مقاله خشک کردن
مقاله روش اجزا
مقاله محدوده
مقاله شبیه سازی
مقاله انتشار رطوبت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شبیه سازی فرآیند خشک شدن شلتوک برنج یکی از روشهای پیش بینی نحوه توزیع رطوبت در طی فرآیند بوده و منجر به بهبود و حفظ کیفیت شلتوک می شود. تغییر شرایط خشک کردن تاثیر قابل ملاحظه ای بر میزان ضایعات مراحل مختلف شالیکوبی دارد در نتیجه کنترل شرایط خشک کردن امری ضروری می باشد. در این مقاله به روش اجزا محدود، انتقال رطوبت در طی خشک شدن در داخل دانه شلتوک (رقم علی کاظمی) با فرض متقارن بودن دانه شلتوک شبیه سازی شد. برای تایید صحت مدلهای استخراج شده، بوسیله خشک کن آزمایشگاهی، توده بستر نازک شلتوک برنج دانه بلند (رقم علی کاظمی) با رطوبت اولیه ۹۸۶/۳۲% (بر پایه خشک، (d.b. خشک شد. در طی خشک شدن، دمای، رطوبت نسبی و سرعت هوا به ترتیب ۳۲% ،۴۰oC و ۱.۵m/s بود. در طول مدت خشک کردن بستر نازک، وزن توده شلتوک برنج با فواصل زمانی ده دقیقه اندازه گیری شده و با این داده ها رطوبت شلتوک محاسبه گردید. مدلها نیز با توجه به ورودی های حاصل از شرایط آزمایشگاهی با گام یک دقیقه حل شد. ریشه مجموع مربعات خطا و درجه تاثیر مدل داده های شبیه سازی نسبت به داده های آزمایشگاهی به ترتیب ۰۱/۰ و ۹۹۰۸/۰ بود. در نتیجه مدل، تقریب خوبی نسبت به داده های آزمایشگاهی داشته و برای شبیه سازی رطوبت دانه شلتوک علی کاظمی می تواند استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.