مقاله بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو :

مقاله بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۶۳ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی خواص فیزیکی و مورفولوژیکی چهار ژنوتیپ گردو
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گردو
مقاله خواص فیزیکی
مقاله خواص مورفولوژیکی
مقاله مدلینگ جرم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی از مهمترین پارامترها در طراحی سیستم های درجه بندی، انتقال، فرآوری و بسته بندی می باشند. در بین مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی، ابعاد، جرم، حجم، سطح تصویر و سطح رویه از اهمیت بالایی در سیستم های اندازه بندی برخوردار هستند. در این تحقیق ابتدا خصوصیات مورفولوژیکی ژنوتیپ های گردو موجود در شهرستان تبریز اندازه گیری شد. سپس ژنوتیپ هایی که از لحاظ درصد مغز، میوه دهی جانبی و عملکرد در حد بالا بودند، انتخاب شده (ژنوتیپ های ۵۳۶، ۵۶۴، ۵۷۰ و ۵۷۲) و علاوه بر خصوصیات مورفولوژی، خصوصیات فیزیکی نیز در آنها اندازه گیری شد. سیستم های درجه بندی گوناگون، اندازه گیری میوه ها را بر اساس پارامترهای خاص بیان می کند. در بین صفات مورفولوژی اندازه گیری شده، ژنوتیپ ۵۷۰ با وزن تک دانه ۴۶/۱۲ گرم و وزن مغز ۲۵/۸ گرم و با ۲۱/۶۶ درصد مغز و حداقل طول و قطر دانه ۳۴ میلی متر از سایر ژنوتیپ ها متمایز شد. همبستگی های ساده نشان داد که بین شکل دانه با قطر دانه، طول دانه و طول مغز ارتباط و همبستگی معنی دار و منفی وجود دارد و همچنین بین شکل دانه با بافت پوست و رنگ پوست ارتباط و همبستگی معنی دار و مثبت و طول دانه با صفاتی از قبیل بافت پوست، سختی پوست ارتباط و همبستگی معنی دار و منفی وجود دارد. در مورد خواص فیزیکی اندازه گیری شده، بزرگ ترین قطر مربوط به ژنوتیپ ۵۷۰ با ۴۴ میلی متر که اختلاف معنی داری با سایر ژنوتیپ ها دارد. مدل های پیش بینی جرم گردو نشان دادند که بین مدل های خطی بر اساس قطر کوچک تر، قطر متوسط و قطر بزرگتر بیشترین همبستگی وجود دارد. در بین سیستم هایی که درجه بندی گردوها را بر پایه ابعاد (دسته ۱) انجام می دهند، مدل قطر کوچک با رابطه خطی مناسب ترین مدل است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.