تجزیه ژنتیکی صفات زراعی و مقاومت به ریزش دانه در سویا (Glycine max)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه ژنتیکی صفات زراعی و مقاومت به ریزش دانه در سویا (Glycine max) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه ژنتیکی صفات زراعی و مقاومت به ریزش دانه در سویا (Glycine max)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه ژنتیکی صفات زراعی و مقاومت به ریزش دانه در سویا (Glycine max)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه ژنتیکی صفات زراعی و مقاومت به ریزش دانه در سویا (Glycine max) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر)

تعداد صفحات :۲۲

سویا (Glycine max) به دلیل برخورداری از روغن و پروتئین خوراکی به عنوان یک گیاه زراعی مهم در دنیا محسوب می شود. به منظور تعیین نحوه وراثت صفات زراعی و مقاومت به ریزش دانه در سویا از تلاقی ´ T215 تلار، نسل های F1، F3، BC1 و BC2 تهیه و به همراه والدینP1 و P2 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج این بررسی نشان داد به ترتیب اثرهای غالبیت و پس از آن اثرهای افزایشی بیشترین تاثیر را در کنترل ژنتیکی صفات مورد بررسی داشتند. نحوه توارث صفات مراحل زایشی شامل شروع گلدهی با شروع پرشدن دانه و پرشدن کامل دانه با رسیدن کامل، و عملکرد دانه و اجزاء مرتبط با آن، به ویژه عملکرد دانه با تعداد غلاف در بوته و ارتفاع بوته با تعداد گره در ساقه شباهت زیادی داشتند. در مقاومت به ریزش دانه سهم اثر غالبیت بیش از اثر افزایشی بود. اما اثر متقابل اپیستازی نیز در بروز این صفت تاثیرگذار بود.

کلید واژه: سویا، وراثت صفات، اثر غالبیت، اثر افزایشی، اپسیتازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.